Enhetskatalogen

Filtrera

Visa som:
 • Trygg i Angered

  Kommunal, Angered
  Trygg i Angered är en modell för samarbetet mellan stadsdelsförvaltningen och polisen för att öka tryggheten i Angered. Tillsammans arbetar vi för att göra stadsdelen tryggare, minska brottsligheten och öka förtroendet för samhället.
 • Trygg i Centrum

  Kommunal, Centrum
  Trygghet i stadsdelen är grundläggande för att du som bor och arbetar i Centrum ska trivas och känna dig säker i vardagen. Genom Trygg i Centrum samverkar stadsdelsförvaltningen, polisen, social resurs och du som invånare för att öka tryggheten. Med utgångspunkt i vad du och andra invånare upplever som problem definieras vilka åtgärder som behöver genomföras. Målet är att göra stadsdelen tryggare, minska brottsligheten och öka förtroendet för samhället.
 • Trygg i Majorna-Linné

  Kommunal, Majorna-Linné
  Att uppleva trygghet i sin vardag är en förutsättning för att kunna skapa ett jämlikt och socialt hållbart samhälle. Trygg-i Majorna-Linné är ett långsiktigt samverkansarbete mellan polisen i Göteborg city, stadsdelsförvaltningen Majorna-Linné och invånarna i stadsdelen. Målet är ökad trygghet och minskad brottslighet för de som bor, vistas och verkar i stadsdelen.
 • Trygg i Norra Hisingen

  Kommunal, Norra Hisingen
  Trygg i Norra Hisingen är ett samarbete mellan stadsdelförvaltning, polis, räddningstjänst, föreningar samt du som bor och verkar i Norra Hisingen. Målet med samarbetet är ökad trygghet, minskad brottslighet och större förtroende hos invånarna i stadsdelen.
 • Trygg i sydväst

  Kommunal
  Har du frågor om trygghetsarbetet i Askim-Frölunda-Högsbo kan du vända dig till Medborgarkontoret vid Frölunda bibliotek. Har du frågor om trygghetsarbetet i Västra Göteborg kan du vända dig till Medborgarkontoret vid Kastanjeträffen.

  Öppettider

  Medborgarkontoret Västra Göteborg
  Kastanjeträffen.
  Öppettider
  Tisdag 10-16
  Torsdag 11-17

  Medborgarkontoret Askim-Frölunda-Högsbo
  Frölunda Bibliotek
  Öppettider
  Måndag 10-16
  Fredag 10-16
 • Trygg i Östra Göteborg

  Kommunal, Östra Göteborg
  Trygg i Östra Göteborg är ett samarbete mellan stadsdelförvaltning, polis, räddningstjänst, näringsliv och föreningar i Östra Göteborg. Målet med samarbetet är ökad trygghet, minskad brottslighet och större förtroende hos invånarna i stadsdelen.