Enhetskatalogen

Filtrera

Visa som:
 • Kriscentrum för kvinnor

  Kommunal
  Inriktning: barn och unga, kvinnor
  Kriscentrum för kvinnor är en resurs för våldsutsatta kvinnor och eventuella medföljande barn. Vi kan erbjuda dig skyddat boende, stödjande samtal och hjälp till dina barn. Du kan ringa vår jourtelefon dygnet runt, året om: 031-367 93 80.

  Öppettider

  Samtalsmottagningen har öppet 8-16.30. Vår jourtelefon kan du ringa dygnet runt, året om.
 • Kriscentrum för män

  Kommunal
  Inriktning: män
  Kriscentrum för män vänder sig till dig som har problem i dina nära relationer. Vi erbjuder dig individuella samtal när det gäller kris i förhållandet, svårigheter vid separation, föräldraskap, utövande eller utsatthet för våld. Vi erbjuder två olika gruppbehandlingar. En grupp för dig som utsatt andra för våld och aggression och en grupp för dig som vill utveckla dig i ditt föräldraskap.
 • Utväg

  Kommunal
  Om du lever i en relation där det förekommer våld så finns det hjälp att få. Namnet Utväg har vi slutat att använda men vårt stöd är detsamma som tidigare. Barnahus Göteborg, Kriscentrum för kvinnor och Kriscentrum för män erbjuder stöd till alla som är utsatta för våld, utsätter någon för våld, eller sett eller hört någon närstående utsättas för våld. Kriscentrum för män har också ett tillfälligt boende, kallat Utvägs boende. Det riktar sig till dig som har utövat hot och/eller våld i familjen. Läs mer på: Barnahus Göteborg. Kriscentrum för kvinnor. Kriscentrum för män.
 • Utväg barn

  Kommunal
  Inriktning: barn och unga
  Om du lever i en relation där det förekommer våld så finns det hjälp att få. Namnet Utväg har vi slutat att använda men vårt stöd är detsamma som tidigare. Om du är barn i en familj där någon vuxen är hotfull eller slår den andra kan du vända dig till Barnahus Göteborg. Hos oss får du träffa och prata med någon utomstående som förstår hur du har det och andra som har det som du.
 • Utväg kvinnor

  Kommunal
  Inriktning: kvinnor
  Om du lever i en relation där det förekommer våld så finns det hjälp att få. Namnet Utväg har vi slutat att använda men vårt stöd är detsamma som tidigare. Om du är kvinna och lever eller har levt tillsammans med en partner som utsätter dig för någon form av våld kan du vända dig till Kriscentrum för kvinnor. Hos oss får du möjlighet att berätta och få råd och stöd i hur du kan gå vidare.
 • Utväg män

  Kommunal
  Inriktning: män
  Om du lever i en relation där det förekommer våld så finns det hjälp att få. Namnet Utväg har vi slutat att använda men vårt stöd är detsamma som tidigare. Kriscentrum för män vänder sig till dig som har utsatt din partner för våld eller hot om våld. Hos oss får du möjlighet att samtala kring och reflektera över ilska, aggression och våld. Kriscentrum för män ligger på gångavstånd från Brunnsparken.