Enhetskatalogen

Filtrera

Om ungdomsrådgivning i Göteborgs Stad
När du är ung finns kan det uppstå situationer som du kanske inte alltid vet hur du ska hantera. Då kan det kännas bra att prata med någon utomstående.

Läs mer om stöd till ungdomar

Visa som:
 • Förebyggande arbete barn och ungdom Östra Göteborg

  Kommunal, Östra Göteborg
  Förebyggandeenheten i Östra Göteborg arbetar på olika sätt med förebyggande insatser gentemot barn och ungdomar i stadsdelen. Tillsammans med vårdnadshavare och andra vuxna, men också barn och ungdomar, vill verksamheterna inom enheten bidra till att skapa en tryggare plats för stadsdelens invånare.
 • Kommunalt aktivitetsansvar (KAA)

  Kommunal, Centrum
  För ungdomar 16-20 år som inte går på gymnasiet eller saknar gymnasieexamen Vi erbjuder dig som är ung information om olika vägar till utbildning och sysselsättning. Tillsammans kan vi utforska vilka möjligheter som finns för just dig. Du som är förälder är också välkommen att kontakta oss för information och stöd. Det kommunala aktivitetsansvaret är reglerat i skollagen, där det står att kommunen har ansvar för att hålla kontakt med unga som inte går på gymnasiet eller som saknar gymnasieexamen och informera om vilka alternativ som finns.
 • Kommunalt aktivitetsansvar (KAA) Lundby

  Kommunal, Lundby
  För ungdomar 16-20 år som inte går på gymnasiet eller saknar gymnasieexamen Vi erbjuder dig som är ung information om olika vägar till utbildning och sysselsättning. Tillsammans kan vi utforska vilka möjligheter som finns för just dig. Du som är förälder är också välkommen att kontakta oss för information och stöd. Det kommunala aktivitetsansvaret är reglerat i skollagen, där det står att kommunen har ansvar att hålla kontakt med unga som inte går på gymnasiet eller som saknar gymnasieexamen och informera om vilka alternativ som finns.
 • UngÖst

  Kommunal, Östra Göteborg
  UngÖst vänder sig till unga med ett riskbeteende i Östra Göteborg som behöver stöd på vägen mot självförsörjning och en meningsfull tillvaro. Vi är ett team som erbjuder individuell hjälp till ungdomar utifrån deras behov. UngÖst erbjuder ett nytt sätt att arbeta där vi möter ungdomarna där de är och på tider som passar dem.