Enhetskatalogen

Filtrera

Visa som:
 • Elevhälsans psykologer och specialpedagoger område 7 och 8 (Västra Göteborg)

  Kommunal
  Inriktning: Askim-Frölunda-Högsbo, Västra Göteborg
  Om ditt barn är i åldern 6–13 år och går på en kommunal skola i Askim-Frölunda-Högsbo eller Västra Göteborg, kan du som förälder ringa Elevhälsans Samtalsmottagning för att få råd och stöd.
 • Humlan

  Kommunal, Centrum
  På Humlan erbjuds elever som går i kommunal gymnasieskola i Göteborg eller är göteborgare i fristående gymnasieskola, möjlighet till individuell psykoterapi, samtal eller rådgivning. Vi som arbetar på mottagningen är legitimerade psykoterapeuter.
 • Lavendel

  Kommunal, Majorna-Linné
  Du som behöver hjälp att hantera din stress kan få hjälp av oss. Vi är ett komplement till befintlig företagshälsovård och avtal behövs inte för beställare inom Göteborgs stad. Lavendel erbjuder dig konkreta verktyg baserade på den kognitiva psykoterapin. Det finns möjlighet till kognitiva samtal inom en veckas tid. 
 • Psykologenheten Stadsdelssektor Göteborg

  Kommunal, Lundby
  Psykologenheten Stadsdelssektor Göteborg har i uppdrag att tillgodose efterfrågan på psykologkompetens från stadsdelarnas verksamheter. Vi tar även emot uppdrag från andra verksamheter inom Göteborgs Stad. Psykologenheten är intäktsfinansierad och insats köps i from av abonnemang eller som en enskild tidsbegränsad insats. Vi har även möjlighet att i viss mån ta uppdrag från verksamheter utanför Göteborgs Stad.