Enhetskatalogen

Filtrera

Har du frågor kan du även vända dig till socialkontoret i den stadsdel där du bor. Hitta socialkontor

Visa som:
 • Behandlingsgruppen centrum-väster för drogproblem

  Kommunal
  Inriktning: Narkotika, Rådgivning, Öppenvård för vuxna
  Behandlingsgruppen Centrum-Väster vänder sig till dig som är över 20 år, har drogproblem och bor i Askim-Frölunda Högsbo, Majorna-Linné eller Västra Göteborg. Även du som är anhörig kan få stöd av oss. Det kostar inget att besöka oss och vi har tystnadsplikt. Behandlingsgruppen har tre mottagningar i staden: Behandlingsgruppen centrum-väster - för dig som bor i Askim-Frölunda-Högsbo, Majorna-Linné eller Västra Göteborg. Behandlingsgruppen Hisingen - för dig som bor i Lundby, Norra Hisingen eller Västra Hisingen. Behandlingsgruppen nordost - för dig som bor i Angered, Örgryte-Härlanda eller Östra Göteborg.
 • Behandlingsgruppen Hisingen för drogproblem

  Kommunal
  Inriktning: Narkotika, Rådgivning, Öppenvård för vuxna
  Behandlingsgruppen Hisingen vänder sig till dig som är över 20 år, har drogproblem och bor i Lundby, Norra Hisingen eller Västra Hisingen. Även du som är anhörig kan få stöd av oss. Det kostar inget att besöka oss och vi har tystnadsplikt. Behandlingsgruppen har tre mottagningar i staden: Behandlingsgruppen centrum-väster - för dig som bor i Askim-Frölunda-Högsbo, Majorna-Linné eller Västra Göteborg. Behandlingsgruppen Hisingen - för dig som bor i Lundby, Norra Hisingen eller Västra Hisingen. Behandlingsgruppen nordost - för dig som bor i Angered, Örgryte-Härlanda eller Östra Göteborg
 • Behandlingsgruppen nordost för drogproblem

  Kommunal
  Inriktning: Narkotika, Rådgivning, Öppenvård för vuxna
  Behandlingsgruppen Nordost vänder sig till dig som är över 20 år, har drogproblem och bor i Angered, Örgryte-Härlanda eller Östra Göteborg. Även du som är anhörig kan få stöd av oss. Det kostar inget att besöka oss och vi har tystnadsplikt. Behandlingsgruppen har tre mottagningar i staden: Behandlingsgruppen har tre mottagningar i staden: Behandlingsgruppen centrum-väster - för dig som bor i Askim-Frölunda-Högsbo, Majorna-Linné eller Västra Göteborg. Behandlingsgruppen Hisingen - för dig som bor i Lundby, Norra Hisingen eller Västra Hisingen. Behandlingsgruppen nordost - för dig som bor i Angered, Örgryte-Härlanda eller Östra Göteborg
 • Fenix - 6 månader strukturerad öppenvårdsbehandling

  Kommunal, Angered
  Inriktning: Alkohol, Narkotika, Öppenvård för vuxna
  Fenix är en öppenvårdsbehandling för män och kvinnor över 18 år med alkohol/narkotikaberoende. Behandlingen pågår under ett år då vi träffas regelbundet.
 • Mini-Maria Centrum-Väster

  Kommunal
  Inriktning: Alkohol, Narkotika, Rådgivning, Stöd till barn och unga, Öppen verksamhet
  Mini-Maria Centrum-Väster är en öppenvårdsmottagning för ungdomar upp till 21 år som har narkotika- och/eller alkoholproblem. Vi erbjuder information, rådgivning och behandling till dig som bor i Askim-Frölunda-Högsbo, Centrum, Majorna-Linné eller Västra Göteborg. Hitta hit: Det är gångavstånd från hållplatserna Brunnsparken, Domkyrkan och Stenpiren. Mini-Maria drivs genom ett delat huvudmannaskap mellan Göteborgs Stad och Västra Götalandsregionen.

  Öppettider

  mån-ons 8-16.30, tors 8-19, fre 8-15.
 • Mini-Maria Hisingen

  Kommunal
  Inriktning: Alkohol, Narkotika, Rådgivning, Stöd till barn och unga, Öppen verksamhet
  Mini-Maria Hisingen är en öppenvårdsmottagning för ungdomar upp till 21 år som har narkotika- och/eller alkoholproblem. Vi erbjuder information, rådgivning och behandling till dig som bor i Västra Hisingen, Norra Hisingen eller Lundby. Hitta hit: Närmaste hållplats är Vågmästareplatsen. Du kan söka din egen resväg i Västtrafiks reseplanerare på www.vasttrafik.se. Mini-Maria drivs genom ett delat huvudmannaskap mellan Göteborgs Stad och Västra Götalandsregionen.

  Öppettider

  Mån, ons, tor 8-16.30, tis 8-18.30, fre 8-15.
 • Mini-Maria Nordost

  Kommunal
  Inriktning: Alkohol, Narkotika, Rådgivning, Stöd till barn och unga, Öppen verksamhet
  Mini-Maria Nordost är en öppenvårdsmottagning för ungdomar upp till 21 år som har narkotika- och/eller alkoholproblem. Vi erbjuder information, rådgivning och behandling till dig som bor i Angered, Örgryte-Härlanda, eller Östra Göteborg. Hitta hit: Närmaste hållplats är Gamlestadstorget. Du kan söka din egen resväg i Västtrafiks reseplanerare på www.vasttrafik.se. Mini-Maria drivs genom ett delat huvudmannaskap mellan Göteborgs Stad och Västra Götalandsregionen.

  Öppettider

  Mån, tis, tors 8-16.30, ons 8-19, fre 8-15.
 • Respons alkoholrådgivning

  Kommunal
  Inriktning: Alkohol
  Respons alkoholrådgivning vänder sig till dig som dricker för mycket alkohol, är anhörig, har vuxit upp med alkoholproblem i din hemmiljö eller är barn till föräldrar som dricker för mycket alkohol.

  Öppettider

  Vår ordinarie mottagningstid är måndag till fredag 8-16.30.
 • Samverkan mot alkohol och droger i trafiken (SMADIT)

  Kommunal
  Inriktning: Alkohol, Narkotika, Rådgivning
  SMADIT (Samverkan mot alkohol och droger i trafiken) är en samverkan mellan flera myndigheter. Den som rapporteras för ratt- eller sjöfylleri kan snabbt få professionell hjälp. Syftet är att minska antalet påverkade förare på väg och till sjöss, ge möjlighet för den som rapporteras för ratt- eller sjöfylleri att ta itu med alkohol- och eller drogproblematik samt att minska kostnader för vård, behandling och samhällets övriga kostnader. Polisen, Kustbevakningen, Tullverket erbjuder personen som misstänks för rattfylleri ett samtal med socialtjänsten/beroendevården och kontakten tas skyndsamt.
 • Spelberoendeteamet Göteborg

  Kommunal
  Spelberoendeteamet Göteborg erbjuder rådgivning, stöd och behandling för dig som är över 18 år och har problem med ett överdrivet spelande om pengar.

  Öppettider

  Vår ordinarie mottagningstid är måndag till fredag 8-16.30.