Enhetskatalogen

Filtrera

Du som befinner dig i kris eller i en utsatt situation kan få hjälp och stöd vid någon av stadens krismottagningar.

Stöd till barn och ungdomar
Stöd till kvinnor och män

Visa som:
 • Kriscentrum för kvinnor

  Kommunal
  Kriscentrum för kvinnor är en resurs för våldsutsatta kvinnor och eventuella medföljande barn. Vi kan erbjuda dig skyddat boende, stödjande samtal och hjälp till dina barn. Du kan ringa vår jourtelefon dygnet runt, året om: 031-367 93 80.

  Öppettider

  Samtalsmottagningen har öppet 8-16.30. Vår jourtelefon kan du ringa dygnet runt, året om.
 • Kriscentrum för män

  Kommunal
  Kriscentrum för män vänder sig till dig som har problem i dina nära relationer. Vi erbjuder dig individuella samtal när det gäller kris i förhållandet, svårigheter vid separation, föräldraskap, utövande eller utsatthet för våld. Vi erbjuder två olika gruppbehandlingar. En grupp för dig som utsatt andra för våld och aggression och en grupp för dig som vill utveckla dig i ditt föräldraskap.
 • Utväg

  Kommunal
  Om du lever i en relation där det förekommer våld så finns det hjälp att få. Namnet Utväg har vi slutat att använda men vårt stöd är detsamma som tidigare. Barnahus Göteborg, Kriscentrum för kvinnor och Kriscentrum för män erbjuder stöd till alla som är utsatta för våld, utsätter någon för våld, eller sett eller hört någon närstående utsättas för våld. Kriscentrum för män har också ett tillfälligt boende, kallat Utvägs boende. Det riktar sig till dig som har utövat hot och/eller våld i familjen. Läs mer på: Barnahus Göteborg. Kriscentrum för kvinnor. Kriscentrum för män.