Enhetskatalogen

Filtrera

Visa som:
 • Alma

  Kommunal
  Alma är ett akutboende för kvinnor över 18 år som saknar boende och som har missbruk, psykisk och/eller social problematik. Här finns vaken personal dygnet runt. Adressen finns inte på sidan av säkerhetsskäl, men det är bara att ringa om du behöver den.
 • Bostad först

  Kommunal
  Bostad först bygger på tanken att människor behöver ett tryggt eget boende för att kunna ta itu med andra problem. Genom Bostad först får du möjlighet att hyra en egen lägenhet i ett vanligt hyreshus i Göteborg. Ett team finns till för dig för att ge dig den hjälp du vill ha.
 • Huldas Hus

  Kommunal
  Huldas Hus är en mötesplats som erbjuder aktivitet och stöd till dig som är kvinna och som saknar fast boende. Vi finns på Karl Johansgatan 31 i Majorna. Hit kan du komma för att duscha, tvätta, vila dig eller prata med någon över en kopp kaffe. Om du åker kollektivt till oss kan du ta spårvagn 3 eller 9 och gå av vid hållplatsen Kaptensgatan.

  Öppettider

  mån-fre 8.30-16
 • Uppsökarenheten

  Kommunal
  Uppsökarenheten arbetar uppsökande med hemlösa och uteliggare för att ge akut hjälp och stöd, men också för att försöka motivera till en förändring av deras situation.