Enhetskatalogen

Filtrera

Visa som:
 • Hälsodisken Hisingen

  Kommunal
  Genom Hälsodisken kan du delta i olika samtalsgrupper såsom stresskola, sömnskola, öppna depressionsskolan, Värkstaden, för dig med långvarig värk, samt kurser i Qigong och avspänning. Hälsodisken drivs av närhälsan i Västra Götalandsregionen.
 • Hälsolots i Centrum och Majorna-Linné

  Kommunal, Centrum
  Hälsolots inspirerar till ett liv med god hälsa. Vi erbjuder dig ett brett utbud av aktiviteter och information om hälsa. På webbsidan får du många tips på hur du kan påverka välmående och livskvalité. Här hittar du även - Kalendarium som visar vad som är på gång, till exempel föreläsningar, gemenskapsträffar och motionsaktiviteter - Artiklar om aktuella hälsofrågor - Hälsolänkar - Kontaktuppgifter till verksamheter som på olika sätt arbetar med hälsa
 • Hälsoteket Angered

  Kommunal, Angered
  Hälsoteket finns till för dig som vill förbättra din hälsa. Här kan du träna, gå på föreläsningar, och anmäla dig till en kurs. Alla aktiviteter är gratis och vi har drop-in på alla aktiviteter förutom till de kurser som kräver anmälan. Hälsoteket har även uppsökande verksamhet med olika föreläsningsteman kopplade till hälsa samt erbjuder prova-på-aktiviteter. Kontakta Hälsoteket för mer information.
 • Hälsoteket i Väster

  Kommunal, Västra Göteborg
  På Hälsoteket i Väster kan du hitta: * lättillgänglig information inom hälsoområdet i vår dator. * träffa rådgivare i vår Hälsohörna som kan svara på frågor om hälsa och livsstil. * göra din egen hälsoprofil och få förslag på vad du kan förändra. * delta i föreläsningar, samtalsgrupper, kurser, stavgång och prova-på-aktiviteter som Hälsoteket ordnar kontinuerligt.
 • Hälsoteket i Väster

  Kommunal, Askim-Frölunda-Högsbo
  På Hälsoteket i Väster kan du: - hitta lättillgänglig information inom hälsoområdet - träffa rådgivare i vår Hälsohörna som kan svara på frågor om hälsa och livsstil - göra din egen hälsoprofil och få förslag på vad du kan förändra - delta i föreläsningar, samtalsgrupper, kurser, stavgång och prova-på-aktiviteter som Hälsoteket ordnar kontinuerligt I Hälsohörnan innanför bibliotekets entré finns hälsolitteratur och informationsmaterial. Här hittar du också information om våra program och aktiviteter. Du kan träffa våra rådgivare anonymt och kostnadsfritt.
 • Hälsoteket i Örgryte-Härlanda

  Kommunal, Örgryte-Härlanda
  Hälsoteket fungerar som en informationscentral där du själv har möjlighet att söka och få kontakt med olika föreningar och organisationer. Hälsoteket anordnar också föreläsningar, drop-in verksamhet, prova-på aktiviteter och mycket mera.
 • Hälsoteket Östra Göteborg

  Kommunal, Östra Göteborg
  Hälsoteket ger dig som bor i Östra Göteborg möjlighet att ta större eget ansvar för ditt liv och din hälsa. Vi utgår från dina behov och din livssituation för att hitta en mer positiv livsform. Här kan du träffa andra människor med liknande erfarenheter och få stöd och vägledning. Besök Hälsoteket i Forumhuset våning 2 Kortedala torg1.