Enhetskatalogen

Filtrera

Ansökan till gymnasieskolan


Du ansöker till gymnasieskolan på Indranet som är gymnasieantagningens webbplats. 
Indranet

Visa som:
 • Amerikanska gymnasiet

  Fristående, Centrum
 • Angeredsgymnasiet

  Kommunal, Angered
  På Angeredsgymnasiet försöker vi hitta en lösning som passar just dig. Gymnasieperioden är ett stort steg mot framtiden och en viktig del av ditt liv, oavsett hur din framtid kommer att se ut. På Angeredsgymnasiet finns både högskoleförberedande och yrkesförberedande gymnasieprogram, vi är också ett riksgymnasium för elever med rörelsehinder. Vi ger dig möjligheter!.

  Öppettider

  mån-fre 8-16, lunchstängt 12-13
 • Aniaragymnasiet

  Fristående, Centrum
  Gymnasieskola för handel och turism.
 • Aspero Idrottsgymnasium

  Fristående, Östra Göteborg
  Idrottsgymnasium
 • Bernadottegymnasiet

  Kommunal, Centrum
  Bernadottegymnasiet är en skola för dig som är intresserad av natur, friluftsliv, motion och hälsa samt nyfiken på uniformsyrken som polis, militär, räddningstjänst och tull. Här kan du läsa Natur-, Samhäll- eller Teknikprogrammet - alla med uniformsprofil. Skolan har ett stort fokus på människors lika värde och rättigheter. Vill du satsa på elitidrott kan du välja Bernadottegymnasiet och ingå i Elitidrottsgymnasiet Katrinelunds träningsgrupper.

  Öppettider

  mån-fre 8-16
 • Bräckegymnasiet

  Kommunal, Lundby
  Vi har utbildningen för dig som vill arbeta inom byggsektorn. Vi erbjuder det nationella bygg- och anläggningsprogrammet med tolv olika yrkesinriktningar. Har du valt inriktningen mot byggingenjör, kan du efter din yrkesexamen söka till teknisk högskola. För dig som inte är behörig till ett nationellt program erbjuder vi introduktionsprogram.

  Öppettider

  mån-fre 7.30-16
 • Burgårdens gymnasium

  Kommunal, Centrum
  Vad vill du göra under din gymnasietid? Om svaret är något kreativt och människonära så är Burgården gymnasiet för dig. Här rör sig framtidens frisörer, textildesigner, hår-och makeupstylister tillsammans med samhällsvetare, personliga tränare, barnskötare, naturvetare, djurvårdare och väktare. Alla våra yrkesutbildningar kan du läsa som lärling. På våra sociala medier kan du följa vad som händer på Burgården: https://www.facebook.com/burgarden https://www.instagram.com/burgardens_gymnasium Har du några frågor hör gärna av dig till oss på Facebook Messenger vardagar mellan kl: 8.00-16.00.

  Öppettider

  mån-fre 8-16
 • Center för Språkintroduktion Lindholmen

  Kommunal, Lundby
  Språkintroduktion är ett av fem Introduktionsprogram inom gymnasieskolan och vänder sig till elever som varit kort tid i Sverige och som därför ännu inte hunnit bli behöriga till ett nationellt program eller till arbetslivet. Center för Språkintroduktion är mottagningsskola för alla nyanlända gymnasieelever i Göteborgs Stad. De flesta ungdomar på Språkintroduktion startar sin skolgång i Sverige hos oss, men vi tar också emot elever som kommit till Sverige sent i år 9.
 • Cybergymnasiet

  Fristående, Majorna-Linné
 • Donnergymnasiet

  Fristående, Lundby
 • Ester Mosessons gymnasium

  Kommunal, Lundby
  Ester Mosessons gymnasium är skolan för dig som vill bli en duktig kock, bagare/konditor eller lära dig servera riktigt proffsigt. Här får du en bra utbildning och goda kunskaper och mycket praktiskt arbete som tar dig vidare i ditt kommande yrkesliv. Oavsett vilket yrke du väljer att utbilda dig till finns det gott om arbetstillfällen och branschen väntar på dig! Här läser du Restaurang- och livsmedelsprogrammet, lärlingsutbildning eller ett introduktionsprogram. På skolan finns butik, café och restauranger som alla drivs av eleverna.

  Öppettider

  mån-fre 7.30-16
 • Framtidsgymnasiet i Göteborg

  Fristående, Majorna-Linné
 • GTI:s gymnasieskola

  Fristående, Centrum
 • Gymnasieakademin

  Fristående, Majorna-Linné
 • Göteborgs Högre Samskola

  Fristående, Centrum
 • Hermods gymnasium

  Fristående, Centrum
 • Hvitfeldtska gymnasiet

  Kommunal, Centrum
  Vi är en kunskapsinriktad och internationell skola med spets och bredd som erbjuder en högklassig gymnasieutbildning i ett internationellt perspektiv. Skolan präglas av en mycket aktiv elevkårsverksamhet. Tillsammans med det väl utvecklade samarbetet med Chalmers, Göteborgs universitet och Svensk handel, blir våra elever väl förberedda för arbetsliv och krävande högskolestudier.

  Öppettider

  mån-fre 8-16