Till sidans huvudinnehåll
Visionsbild från kvarter 46 och 47 i den tredje detaljplanen i framtidens Backaplan.
Visionsbild från kvarter 46 och 47 i den tredje detaljplanen i framtidens Backaplan: Bild White.

Välkommen på digitalt samråd för Backaplan 3

Publicerad 20 mars 2023

På onsdag den 22 mars, 2023, är det dags för ett digitalt samrådsmöte för den tredje detaljplanen i framtidens Backaplan. Under samrådsmötet får du en genomgång av detaljplanen och har sedan möjlighet att ställa frågor till dem som arbetar i projektgruppen för detaljplanen. Och du, du har väl inte missat att du kan till på en enkel modell av planen i 3D?

Det är alltså nu på onsdagen, den 22 mars, klockan 18.00 som vi sänder ett digitalt samrådsmöte. Det blir en ordentlig genomgång av planen och sedan gott om tid för dig att ställa dina frågor. Medlemmarna i detaljplanens projektledning finnas på plats för att berätta om planen och svara på dina frågor.
Här är en länk till mötet. Du kan delta via dator, surfplatta eller smart telefon.

För att du lättare ska få en känsla av hur framtidens backaplan kommer att te sig har vi tagit fram en enkel 3D-modell för den pågående planeringen i Backaplan. Den hittar du här. Du behöver en bra uppkoppling för att titta på den.

Och du, varje tisdag mellan 15.30 och 17.30 finns det handläggare från detaljplanen på plats på Backaplan, i gallerian i Backa 2, för att svara på dina frågor. Där kan du också titta på en utställning om detaljplanen.

${loading}