Till sidans huvudinnehåll
Herrcykel står lutad mot en ceriserosa vägg.

Ny chans att anta cykelutmaningen!

Publicerad 11 september 2023

Vill du hålla igång cyklingen i höst tillsammans med dina kollegor och peppa varandra till att resa mer hållbart? Nu kan ni anmäla er till årets andra omgång av cykelutmaningen!

Vad är cykelutmaningen?

Den 2-27 oktober är det dags för Cykelvänligasts årliga cykelutmaning – en fyra veckor lång utmaning som går ut på att lag om 3–5 kollegor ska cykla så mycket som möjligt till, från och i arbetet. Ett bra sätt att peppa medarbetarna att komma igång med – eller hålla uppe – cykelpendlingen under hösten. Läs mer och anmäl ert lag på Cykelvänligast

Anmälan är öppen till 1 oktober och den 2 oktober trampar vi igång! Det kostar inget att delta.

Så gör du för delta i cykelutmaningen

  1. Prata ihop dig med en grupp kollegor (tre till fem personer) och bilda ett lag – utse en lagledare om ni vill, och hitta på ett roligt namn.
  2. Skapa ett konto och anmäl laget, senast 1 oktober på Cykelvänligast webbplats.
  3. Cykelutmaningen startar 2 oktober. Logga in med kontot som du fick vid anmälan och registrera lagets totala antal cyklade kilometrar och dagar.
  4. Cykelutmaningen avslutas den 27 oktober.

Gå med i Cykelvänligast och genomför en resvaneundersökning

Alla arbetsplatser som dessutom går med i Cykelvänligast får möjlighet att genomföra en kostnadsfri resvaneundersökning under perioden 18 september till 13 oktober. Ett perfekt tillfälle att ta reda på hur medarbetarnas resvanor egentligen ser ut, och antingen starta upp eller komma vidare med cykelarbetet!

Läs mer om resvaneundersökningen.

Så gör du för att komma i gång med cykelpendlingen

Sex tips för lyckad cykelpendling.

${loading}