Till sidans huvudinnehåll
Lindholmen i vinterskrud.
Under en sträcka på cirka två kilometer får ni lära er om områdets historia och pågående utveckling, besöka nybyggda innergårdar, gamla varvsområden och platser för avkoppling.

Kom i julstämning med Lindholmen by Night

Publicerad 4 december 2023

Upptäck Lindholmen tillsammans med Älvrummet i kvällsljusets sken, där ni går en guidad utomhustur omgivna av tusentals lampor som lyser upp stadens silhuett både på Lindholmen och andra sidan älven.

Turen tar 1,5 timme och är kostnadsfri. Den börjar med värmande glögg i Älvrummet innan ni beger er ut på Lindholmen. Bokningsbart onsdagar och torsdagar hela december och början av januari.

Turen är kostnadsfri och bokas på Älvrummets webbplats.

 

Om Älvrummet

Älvrummet ligger på Lindholmen och är ett besökscentrum för allmänheten om stadsutvecklingen på båda sidor om Göta älv. I Älvrummet finns en stor modell över centrala Göteborg som visar vad som finns i dag och vad som kommer att byggas. Det finns även en digital utställning. I Älvrummet får du en förståelse för varför det byggs så mycket i Göteborg och vad dessa förändringar innebär för de som lever och arbetar i staden. Älvrummet är öppet måndag till lördag och är kostnadsfritt att besöka. Älvstranden Utveckling AB ansvarar för verksamheten.


Boka visning - Älvrummet (alvrummet.se)


${loading}