Till sidans huvudinnehåll

Det råder eldningsförbud

Senast uppdaterad: 1 juni 2023 klockan 15:16

Göteborgs Stad har infört eldningsförbud för all eldning och grillning i skog och markområden som ligger så nära skog att elden lätt kan spridas dit. Eldningsförbudet gäller från 1 juni klockan 15.00 och tills vidare.

Förbjudet att elda i skog och mark inom kommunen

Nu är samrådet för program Tynnered igång

Publicerad 9 november 2022

Idag, 9 november, startar samrådet för planprogram Tynnered. Det betyder att du kan komma in med dina synpunkter på planen och dela dina kunskaper om området.

Förslaget till planprogram innehåller cirka 2000 nya bostäder, verksamheter på en yta om cirka 100 000 kvadratmeter, 50 nya förskoleavdelningar och tre nya skolor. 

Att planen är ute på samråd innebär alltså att du som bor och verkar i området kan lämna synpunkter på planförslaget. Det är en viktig del av arbetet med planprogrammet.

Läs hela förslaget och lämna dina synpunkter.

Samrådstiden pågår till 20 december.

Välkommen på samrådsmöte

Vill du veta mer om förslaget och kunna ställa frågor är du välkommen att vara med på ett samrådsmöte torsdagen den 17 november klockan 17.30-19. Mötet är i socialförvaltning sydvästs lokaler på Zirkongatan 7. Då ger vi som arbetat med planprogrammet en presentation om förslaget. Du får sedan möjlighet att diskutera planprogrammet med oss och ställa frågor.

Samrådet för planprogram Tynnered är igång

${loading}