Till sidans huvudinnehåll
Grön färdtjänstbil i stadsmiljö, det ligger snö på marken.
Foto: Stadsmiljöförvaltningen

Boka din julresa med färdtjänst 7-21 december

Publicerad 15 november 2023

I år öppnar julbokningen den 7 december och håller öppet till 21 december. Då kan du ringa och boka dina julresor på telefon 031-368 25 50. Bokningen har öppet vardagar klockan 9-17.

Boka på telefon 031- 368 25 50

Jul är högsäsong för färdtjänstresor. Särskilt på julafton vill många resa med oss och de flesta vill resa vid ungefär samma tid. För att vi ska kunna planera vill vi att du bokar din resa i god tid. I år har vi öppet för julresebokningar mellan den 7 och 21 december. Sista dagen för att boka en nyårsresa med färdtjänsten är 29 december, men var gärna ute i god tid med din bokning.

Boka resorna på telefon 031-368 25 50. Bokningen har öppet på vardagar klockan 9-17.

Om du behöver trappklättring

Om du behöver trappklättring under din resa är det viktigt att du anmäler detta till oss innan den 6 december så vi hinner kontrollera att det är möjligt att trappklättra med dig i den specifika trappan.

Ring och boka dina resor

Tänk på att du måste ringa och boka julaftons- och nyårsresorna. Det går inte att boka genom appen eller internetbokningen, eftersom vi behöver få med extra information i bokningen.

Tiden du får kan ändras

För att så många som möjligt ska kunna resa går vi igenom alla bokningar dagarna innan jul. När vi gör det kan det hända att vi blir tvungna att ändra tiden för just din resa för att ge fler möjlighet att åka. Om det händer kontaktar vi dig och meddelar dig den nya tiden.

Mer information

Mer information om julresor hittar du på goteborg.se/julresor.

${loading}