Till sidans huvudinnehåll

Goteborg.se ligger nere på söndag 16 juni kl. 9-15

Senast uppdaterad: 14 juni 2024 klockan 10:33

På söndag 16 juni utför vi underhåll på goteborg.se. Det innebär att goteborg.se ligger nere ungefär klockan 9-15, men det kan bli klart tidigare. Vi hoppas att det inte skapar problem för dig och att du har möjlighet att besöka webbplatsen en annan tid.

Bild på Jeff Kinney. Foto: Filip Wolak
Jeff Kinney med karaktären Greg. Foto: Filip Wolak

Succéförfattaren Jeff Kinney besöker Kulturhuset Bergsjön och Stadsbiblioteket

Publicerad 25 september 2023

"Dagbok för alla mina fans"-författaren Jeff Kinney besöker Kulturhuset Bergsjön och Stadsbiblioteket i samband med Bokmässan.

I samband med årets Bokmässa besöker Jeff Kinney, författaren bakom den globala succén Dagbok för alla mina fans, Kulturhuset Bergsjön och Stadsbiblioteket på onsdag den 27 september. Kinneys böcker har sålt över 275 miljoner exemplar och är översatta till 69 språk. Berättelserna om mellanstadiekillen Greg räknas bland världens mest lästa. Genom böckernas annorlunda form med teckningar och ”handskriven” text, raka berättande och träffsäkra humor fängslar Kinney barn världen över.

Jeff Kinneys besök i Göteborg inleds på Kulturhuset Bergsjön där han träffar inbjudna skolklasser i årskurs 4–6 från Bergsjön.

Det här är första gången som Jeff Kinney besöker Göteborg. Vi vill att Jeff ska vara där hans läsare är. Först träffar han en inbjuden grupp i Bergsjön och senare på eftermiddagen är alla varmt välkomna till Stadsbiblioteket, säger Karin Lemon, förläggare och redaktör på Bonnier Carlsen Bokförlag.

Författarbesöket på Stadsbiblioteket är öppet för allmänheten och riktar sig till barn från åtta år och deras vuxna. Barn som vill ha en bok signerad är varmt välkomna att ta med den.

Läs mer om Jeff Kinneys besök på Stadsbiblioteket i Göteborgs Stads kalendarium:

Författarbesök: Jeff Kinney - Dagbok för alla mina fans (från 8 år)


${loading}