Aktiviteter på fritidsgården

Här finns både en replokal och en liten musikstudio. Du kan spela pingis, fotbollsspel, tv-spel, se på film eller lära dig måla graffiti med pennor. Ibland lagar vi mat eller bakar tillsammans och ibland har vi temakvällar.

Spela musik eller spel, eller häng med på utflykt

Om du är musikintresserad är det här ungdomsgården för dig. Här finns både en replokal med keyboard, trummor, gitarr och en liten musikstudio där du kan spela in dina egna låtar. Du kan också spela pingis, fotbollsspel, tv-spel, se på film eller lära dig måla graffiti med pennor. Ibland lagar vi mat eller bakar tillsammans och ibland har vi temakvällar då vi bjuder in gäster som föreläser om något intressant.

Om vi gör utflykter eller större arrangemang brukar vi sätta upp affischer på ytterdörren så att du får information om dem i förväg. När vi gör utflykter åker vi till exempel iväg och bowlar eller fiskar tillsammans. Har du idéer på aktiviteter som du skulle vilja genomföra så prata med personalen på fritidsgården.

Vi är aktiva i MBU

MBU står för Männsikan Bakom Uniformen och är ett samarbete mellan Fältgruppen, Fritid, Unga påverkar, SDF Angered, Polisen, Räddningstjänsten, Ung& Trygg Göteborg och Ambulanssjukvården Sahlgrenska. Du som deltagare får chansen att träffa personer med uniformsbärande yrken och lära känna människorna bakom uniformen och hur de arbetar.

Samtidigt får polis, räddningstjänst och andra i så kallade uniformsyrken lära känna dig. Utbildningen Människan bakom uniformen, MBU, har ökat gruppernas förtroende för varandra. Om du vill vara med kan du prata med personalen på fritidsgården så får du veta mer.