Huldas Hus

Huldas Hus är en mötesplats för dig som definierar dig som kvinna och saknar fast boende. Du kan träffa andra kvinnor över en kopp kaffe eller äta lunch. Huldas Hus erbjuder stöd och aktiviteter.

Pågående renovering

14 november 2017 Huldas Hus genomgår för tillfället en större renovering som förväntas vara klar i början av 2018. Under renoveringen är verksamheterna något begränsade.

Aktiviteter och arbetsgrupper

Varje dag erbjuds schemalagda aktiviteter med handledning. Vi har arbetsgrupper som arbetar med exempelvis textila material, konst, skapande verkstad, Rättvis teater, friskvård m m. Du behöver inte anmäla dig för att vara med i grupperna utan det är bara att komma. Vi utgår från dina önskemål och handledningen är anpassad efter dina behov.

Du har också möjlighet att göra praktik på Huldas Hus. Tillsammans med din handledare planerar du ditt schema med sysslor och tider i verksamheten. Personal är med och stöttar dig om det behövs.

På Huldas Hus finns du i ett sammanhang där du väljer vad du behöver.

En oas med praktiskt stöd

På Huldas Hus finns telefon, datorer med internetuppkoppling och möjligheter att skriva ut. Du kan vila, tvätta kläder eller ta en dusch. Du som inte har kontakt med socialtjänsten kan få hjälp av oss som arbetar här med att upprätta en kontakt om du vill.

Kom gärna förbi så berättar vi mer!