Huldas Hus

Huldas Hus är en mötesplats som erbjuder aktivitet och stöd till dig som är kvinna och saknar fast boende. Här får du finnas i ett sammanhang och delta i meningsfull sysselsättning utifrån dina individuella behov. Varje dag erbjuder vi schemalagda aktiviteter med handledning.

Aktiviteter och arbetsgrupper

Vi har grupper som arbetar med exempelvis textila material, konst, datakunskap och friskvård. Du behöver inte anmäla dig för att vara med i grupperna. Vi utgår från dina önskemål och handledningen är anpassad efter dina behov. Du har också möjlighet att delta i arbetsplatsträning på Huldas hus. Du ingår då i en mindre arbetsgrupp som ansvarar för ett arbetsområde tillsammans med ett par andra kvinnor. Personal är med och stöttar om det behövs.

En oas med praktiskt stöd

På Huldas Hus finns telefon, datorer med internetuppkoppling och möjligheter att tvätta kläder eller ta en dusch. Här kan du som inte är i kontakt med socialtjänsten få stöd i att upprätta en kontakt om du vill. Hos oss kan du också bara vila, träffa andra kvinnor över en kopp kaffe eller prata enskilt med personalen.

Välkommen till oss!