Foto: Lo Birgersson

Västra Göteborgs stadsdelsförvaltning

Aktuellt

 • Nyhetsbrev om arbetet med jämlikt Västra Göteborg

  Publicerad 28 mars 2018

  I nyhetsbrevet jämlikt Västra Göteborg kan du läsa om vad stadsdelsförvaltningen gör tillsammans med de vi samarbetar med för att minska skillnader i livsvillkor och hälsa i vår stadsdel.

 • Föräldraguide tipsar om aktiviteter och stöd i Västra Göteborg

  Publicerad 26 mars 2018

  Vad finns det för aktiviteter för mitt barn och vad kan vi få för stöd? Det och mycket mer finns samlat i Föräldraguiden 2018, Västra Göteborg. Guiden kommer att delas ut på förskolor och andra viktiga mötesplatser för föräldrar. Du hittar den också digitalt på goteborg.se/foraldrastodvastragoteborg.

 • Välkommen på invigning av Tidstunneln!

  Publicerad 22 mars 2018

  Den 27 mars kl. 18.00 invigs den 75 meter långa tunneln mellan Askim-Frölunda-Högsbo och Västra Göteborg. Tunneln har fått ny utsmyckning och belysning för att skapa en tryggare miljö.

 • Lättare att hitta föräldrastöd i Göteborg

  Publicerad 29 januari 2018

  Livet med barn är fullt av glädjeämnen, men också utmaningar. Det finns många ställen i Göteborg där du som förälder kan träffa andra föräldrar och barn, hitta inspiration eller få rådgivning i frågor som är viktiga för just dig. Nu har det blivit lättare att hitta till stadens utbud av föräldrastöd, genom goteborg.se/foraldrastod.

 • Idag börjar eleverna på nybyggda Frejaskolan

  Publicerad 9 januari 2018

  Idag tisdagen den 9 januari tågade eleverna in på sin nya och fina skola, Frejaskolan, som ersätter Grevegårdsskolan. Elever tillsammans med personal hade en kort invigningsceremoni med fackeltåg och musik från El Sistema. Den officiella invigningen kommer att ske under våren 2018.

 • Konst ska öka tryggheten i Tynnered

  Publicerad 20 oktober 2016

  Av 153 sökande i hela landet har Tynnered, med Tyrolens fritidsgård som bas, valts ut som en av 15 deltagare i det stora, nationella konstprojektet Konst händer.