Foto: Lo Birgersson

Västra Göteborgs stadsdelsförvaltning

Aktuellt

 • Dags att nominera till miljö- och folkhälsopriset 2018

  Publicerad 19 februari 2018

  Vem tycker du inspirerar och engagerar andra för en mänskligare och tryggare stadsdel? Det kan vara en person, ett företag, en organisation eller en förening. Den du nominerar ska på något sätt ha bidragit till att förbättra miljön och folkhälsan för boende och verksamma i Västra Göteborg. Nominera före den 15 april.

 • Lättare att hitta föräldrastöd i Göteborg

  Publicerad 29 januari 2018

  Livet med barn är fullt av glädjeämnen, men också utmaningar. Det finns många ställen i Göteborg där du som förälder kan träffa andra föräldrar och barn, hitta inspiration eller få rådgivning i frågor som är viktiga för just dig. Nu har det blivit lättare att hitta till stadens utbud av föräldrastöd, genom goteborg.se/foraldrastod.

 • Idag börjar eleverna på nybyggda Frejaskolan

  Publicerad 9 januari 2018

  Idag tisdagen den 9 januari tågade eleverna in på sin nya och fina skola, Frejaskolan, som ersätter Grevegårdsskolan. Elever tillsammans med personal hade en kort invigningsceremoni med fackeltåg och musik från El Sistema. Den officiella invigningen kommer att ske under våren 2018.

 • Nyhetsbrev 2 om arbetet med jämlikt Västra Göteborg

  Publicerad 31 oktober 2017

  I nyhetsbrevet jämlikt Västra Göteborg kan du läsa om vad stadsdelsförvaltningen gör tillsammans med de vi samarbetar med för att minska skillnader i livsvillkor och hälsa i vår stadsdel.

 • Konst ska öka tryggheten i Tynnered

  Publicerad 20 oktober 2016

  Av 153 sökande i hela landet har Tynnered, med Tyrolens fritidsgård som bas, valts ut som en av 15 deltagare i det stora, nationella konstprojektet Konst händer.