Foto: Lo Birgersson

Västra Göteborgs stadsdelsförvaltning

Aktuellt

 • Tyrolens fritidsgård fyller 40 år, kom och fira!

  Publicerad 20 november 2017

  Mellan klockan 12-18, lördagen den 2 december kan du se uppträdande av talangfulla ungdomar, det blir mingel, mat och musik blandat med mycket aktiviteter. Under dagen invigs konstprojektet ”Konst händer” som är en del i ett arbete för trygghetsskapande åtgärder i Tynnered.

 • Nyhetsbrev 2 om arbetet med jämlikt Västra Göteborg

  Publicerad 31 oktober 2017

  I nyhetsbrevet jämlikt Västra Göteborg kan du läsa om vad stadsdelsförvaltningen gör tillsammans med de vi samarbetar med för att minska skillnader i livsvillkor och hälsa i vår stadsdel.

 • Nyfikna fick träffa företag på Medborgarkontoret

  Publicerad 20 oktober 2017

  Den 12 oktober besökte ett 15-tal unga vuxna företagsträffen på Medborgarkontoret Frölunda Torg med syftet att ge en inblick i vilka yrken som finns på arbetsmarknaden. Träffen var samordnad av projekt Hikikomori och enheten för stöd och försörjning i Västra Göteborg.

 • Föräldrautbildning för dig med barn 3-6 år - anmäl dig nu!

  Publicerad 29 augusti 2017

  Nu kan du anmäla dig till höstens ABC-föräldraträffar för dig med barn 3-6 år. Vi ses fyra måndags- eller onsdagskvällar klockan 17 eller 17.30 med start den 2 eller 18 oktober. Vi ordnar med barnpassning och fika! Har du frågor eller vill anmäla dig så ring 031-366 10 63 eller mejla foraldrastodigrupp@vastra.goteborg.se. Anmäl dig, det kommer du inte att ångra!

 • Nytt samarbete för positiv utveckling i Tynnered

  Publicerad 25 augusti 2017

  För att öka gemenskapen och tryggheten i området kring Smaragd- och Briljantgatan gör hyresgästföreningen, Stena Fastigheter och stadsdelsförvaltning Västra Göteborg en gemensam satsning på invånarnas delaktighet. En nybyggd mötesplats, nattvandringar och gemensam gårdsskötsel är några invånaridéer som snart blir verklighet. Allt inom ramen för satsningen ”Vårt Tynnered”.

 • Konst ska öka tryggheten i Tynnered

  Publicerad 20 oktober 2016

  Av 153 sökande i hela landet har Tynnered, med Tyrolens fritidsgård som bas, valts ut som en av 15 deltagare i det stora, nationella konstprojektet Konst händer.