Västra Göteborgs stadsdelsförvaltning

På Torgny Segerstedtsgatan finns stadsdelsförvaltningens centrala administration samt sektorschefer och stadsdelsdirektör. Här ligger också nämndsalen där stadsdelens politiker har möten.

Aktuellt

 • Välkommen till öppet förmöte - träffa dina lokala politiker!

  Publicerad 7 december 2016

  Har du tankar eller synpunkter kring något ärende som nämnden tar upp vid nästa nämndmöte eller någon annan fråga som berör dig som medborgare? Kom till öppet förmöte den 15 december på Medborgarkontoret vid Frölunda torg!

 • Fira lucia i Tynnered med Julstaden Göteborg

  Publicerad 1 december 2016

  Lucka 13 i Julstaden Göteborgs julkalender är i år invigningen av viadukten under Skattegårdsvägen i centrala Tynnered. Viadukten har fått ny ljussättning och mosaikutsmyckning, skapad av barn och unga i området runt mötesplatserna Mellangården och Bergskristallsparken.

 • Kommunen har öppet hus tisdagar på Briljantgatan

  Publicerad 21 november 2016

  För dig som bor i området runt Briljantgatan finns det möjlighet att lämna synpunkter eller komma in och prata en stund med medarbetare från stadsdelsförvaltningen i Västra Göteborg. Öppettiderna är klockan 17-20 på tisdagar fram till om med slutet av december.

 • Elever som går på Tynneredsskolan får gå kvar årskurs 9

  Publicerad 25 oktober 2016

  Efter samtal med elever, föräldrar och personal har sektor utbildning i Västra Göteborg beslutat att eleverna får slutföra sin grundskola på Tynneredsskolan. Stadsdelsnämnden har fått information och stödjer beslutet.

 • Konst ska öka tryggheten i Tynnered

  Publicerad 20 oktober 2016

  Av 153 sökande i hela landet har Tynnered, med Tyrolens fritidsgård som bas, valts ut som en av 15 deltagare i det stora, nationella konstprojektet Konst händer.

 • Föräldrautbildningar i Västra Göteborg

  Publicerad 26 september 2016

  Har du en treåring som skriker i affären efter glass eller kanske en tonåring som du vill återskapa en god relation med? Välkommen till våra kostnadsfria föräldrautbildningar.