Foto: Jessica Ohliw

Örgryte-Härlanda stadsdelsförvaltning

Aktuellt

 • Välkommen till Örgryte-Härlanda stadsdelsnämnds sammanträde den 20 mars

  Publicerad 15 mars 2018

  Stadsdelsnämndens politiker kommer bland annat besluta om etablering av bostad med särskild service (BmSS) vid Stora Torp, ta del av årsrapporten från ungdomsmottagningen Olskroken samt få en uppföljning av de egendomsskador som inträffade i förvaltningens lokaler under 2017. Klockan 17 kan du ställa frågor till politikerna under ”allmänhetens frågestund” och därefter börjar det officiella mötet, då du har rätt att närvara men inte yttra dig. Mötet hålls i Stora salen i Kulturhuset Kåken, Kålltorpsgatan 2.

 • Föreningar samarbetar för ett mer jämlikt Göteborg

  Publicerad 14 februari 2018

  I Örgryte-Härlanda och Östra Göteborg – två stadsdelar som angränsar till varandra men med helt olika förutsättningar – väljer föreningar att samarbeta för att skapa ett mer jämlikt Göteborg. Målet är att erbjuda invånarna ett större utbud av aktiviteter och möjlighet att träffa nya människor.

 • Ledarskapsträning för tonårsföräldrar i Örgryte-Härlanda

  Publicerad 15 november 2017

  Tonårstiden kan vara en omvälvande tid i livet - för dig som förälder, såväl som för tonåringen. Kanske behöver du få diskutera dina frågor och funderingar tillsammans med andra föräldrar i samma situation? Då kan utbildningen ”Ledarskap för tonårsföräldrar” vara något för dig.