Fotograf: Klas Eriksson

Majorna-Linné stadsdelsförvaltning

Aktuellt

 • Trygghetsvandra på Valborgsmässoafton

  Publicerad 27 april 2017

  Är du vuxen, förälder, mor- eller farförälder eller kanske föreningsaktiv i området? Välkommen att pröva på att trygghetsvandra i Slottsskogen med omnejd på Valborgsmässoafton tillsammans med organisationen Nattvandrarna.

 • Kom och fira Valborg i Slottsskogen!

  Publicerad 26 april 2017

  Årets Valborg firas traditionsenligt i Slottsskogen. På programmet står bland annat tal, K-pop, godisregn, unga artister och ansiktsmålning. Brasan tänds klockan 21 av häxorna.

 • Protokoll från nämndmöte i Majorna-Linné 25 april

  Publicerad 26 april 2017

  Uppföljningsrapport, Remissvar avseende förslag till Göteborgs Stads innovationsprogram och Definition av närhetsprincip och prioriteringsordning vid antagning till grundskola i Majorna-Linné på nämndens möte den 25 april.

 • Förändringar inom öppenvården

  Publicerad 21 mars 2017

  Politikerna i stadsdelsnämnden Majorna-Linné fattade på nämndmötet den 21 mars beslut om åtgärder och kostnadsanpassningar inom sektor individ- och familjeomsorg samt funktionshinder.

 • Protokoll från nämndmötet i Majorna-Linné den 14 februari

  Publicerad 23 februari 2017

  Årsrapport 2016, Ansökningar om stimulansmedel för utvecklingsprojekt med syfte att skapa ett mer hållbart arbetsliv, Redovisning av risk- och konsekvensanalys avseende Bemanningsenheten samt Uppföljning av särskilda boenden i Majorna-Linné på nämndens möte den 14 februari.