Fotograf: Klas Eriksson

Majorna-Linné stadsdelsförvaltning

I Majorna-Linné ser vi till att du, tillsammans med fler än 63 000 andra invånare, får kommunal service inom bland annat förskola och skola, vård och omsorg samt kultur och fritid.

Aktuellt

 • Kort från nämndmötet i Majorna-Linné 25 oktober

  Publicerad 26 oktober 2016

  Mål- och inriktningsdokument för 2017, Detaljplan för bostäder och förskola på Amiralitetsgatan samt Remissvar gällande nytt lagförslag om otillåtna bosättningar på nämndens möte den 25 oktober.

 • Frågestund med medborgarna i Majorna-Linné 25 oktober

  Publicerad 26 oktober 2016

  Lärarnas arbetsmiljö, barngruppernas storlek i förskolorna samt trafiksituationen vid Stigbergstorget var några av de frågor som togs upp under invånarnas frågestund med politikerna. Frågestunden är öppen för alla och hålls i anslutning till stadsdelsnämndens möten.

 • Invigningskalas för Kulturfestivalen i Majorna-Linne!

  Publicerad 20 oktober 2016

  Kulturfestivalen i Majorna-Linné drar igång med en invigningsfest den 29 oktober. Då fylls Stadsdelshuset av dans, musik, pyssel och berättelser. Under veckan som följer väntar ett späckat program med aktiviteter för stora och små.

 • Existentiella frågor i fokus för ny samtalsgrupp

  Publicerad 20 oktober 2016

  ”Meningen med livet” och ”Vår egen plats som en del i något större”. Det är inga små eller lätta frågor som diskuteras i samtalsgruppen med temat existentiell hälsa. Filosofen Ida Hallgren leder gruppen som träffas på Stadsbiblioteket en gång i veckan. Här svarar hon på några frågor om samtalsgruppen som arrangeras av Hälsolots och blev fulltecknad på 48 timmar.

 • Fem träd i Haga är nu förberedda för flytt

  Publicerad 3 oktober 2016

  Vecka 38 slutförde Trafikverket, tillsammans med Göteborgs Stad, förberedelserna av träd i Haga för flytt, inför bygget av Västlänken. Arbetet är klart och har gått enligt plan.