Hyra lokal i Lundby stadsdelsförvaltning

Föreningar och privatpersoner kan hyra lokaler av stadsdelsförvaltningen för möten och andra sammankomster. Det finns allt från små sammanträdesrum för åtta personer till stora samlingslokaler med plats för upp till 821 personer.

Mötesplats Lundby konsertsal

Konsertsalen passar bra för föredrag, teater och konserter. Här finns 821 sittplatser och plats för rullstolar. Det finns även en stor scen med scenljus. Här finns också projektor, filmduk och talanläggning.

Du hyr lokalen via idrott- och föreningsförvaltningen. På deras webbplats hittar du också priser och lediga tider.

Idrott- och föreningsförvaltningens webbplats

Här finns en flyer om konsertsalen som du kan ladda ner och skriva ut:

Mötesplats Lundbys konsertsal

Samlingslokalen Granngården

Granngården är en fest- och samlingslokal som ligger i Bjurslättsskolan på Wieselgrensgatan 11. Lokalen har bord och stolar för 150 personer och en scen.

Du hyr lokalen via idrott- och föreningsförvaltningen. På deras webbplats hittar du också priser och lediga tider.

Idrott- och föreningsförvaltningens webbplats

Vill du titta på lokalen innan du bestämmer dig? Hör av dig till Lundby stadsdelskontor, kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan. På stadsdelskontoret hämtar du också ut nycklarna när du har bokat lokal.

Möteslokaler

I stadsdelshuset finns flera lokaler för möten och sammankomster. Det finns allt från små rum för åtta personer till ett sammanträdes- och föredragsrum för upp till 70 personer med tv, dvd-spelare och projektor. Kontakta Lundby stadsdelskontor om du vill veta mer!

Lundby stadsdelskontor