Rubrik och ingress

Actions

Lundby stadsdelsförvaltning

Lundby är en spännande stadsdel där det händer mycket just nu. Stadsdelsförvaltningen ger sina omkring 50 000 invånare kommunal service inom bland annat skola och förskola, socialtjänst och äldrevård.

Innehållstransformation

Actions

Innehållstransformation

Actions

Aktuellt

 • Äntligen klart – det blir kulturhus på Backaplan

  Publicerad 29 juli 2016

  Arbetet med att utreda behoven av och planera innehåll för ett kulturhus i Lundby har pågått i flera år. När kommunfullmäktige i juni beslutade om budget för 2017 blev det klart - det blir ett kulturhus på Backaplan.

 • Gatukonstfestival i Lundby under ARTSCAPE 2016

  Publicerad 26 juli 2016

  Sommarens stora konsthändelse, gatukonstfestivalen ARTSCAPE 2016, tar plats över hela Göteborg 25 juli–21 augusti. Även i Lundby kan vi se fram emot ett storskaligt konstverk av konstnären Bless.

 • Sommar för barn och unga i Lundby

  Publicerad 8 juni 2016

  Det finns många aktiviteter för Lundbys unga att välja bland i sommar. Till exempel kan de spela fotboll, åka med på äventyr med Sommarbussen eller lära sig karate!

 • Segling och bad i Jubileumsparken från och med 21 maj

  Publicerad 20 maj 2016

  Den 21 maj öppnar Jubileumsparken för sommarsäsongen och då går det återigen att bada och segla i Frihamnen, Göteborg. Öppettider för de olika aktiviteterna finns på Jubileumsparkens sida på Facebook (Jubileumsparken, Frihamnen) och på webbplatsen alvstaden.se/jubileumsparken. Nytt för i år är att 33 unga har fått sommarjobb och kommer att bemanna aktiviteterna i Jubileumsparken under säsong.

Complementary Content
${loading}