Foto: Hans Wretling

Lundby stadsdelsförvaltning

Lundby stadsdelsförvaltning har cirka 1 700 anställda. Verksamheten är organiserad i tre sektorer och fyra stödfunktioner samt område intern service.

Arbetsmarknadsenheten vänder sig till dig som bor på Hisingen och som söker arbete. Vi finns till för att du så snabbt som möjligt ska få stöd för att komma ut i arbetslivet och en egen försörjning.

Aktuellt

 • Grill- och eldningsförbud // Fire ban

  Publicerad 14 augusti 2018

  Länsstyrelsen släpper på grillningsförbudet på egen tomt från och med tisdag 14 augusti klockan 9.00. Det råder för övrigt grill- och eldningsförbud utomhus i hela Västra Götalands län. Förbudet gäller alla typer av grillar med öppen låga samt bränslen på alla platser förutom grillning i egen trädgård.

 • Så behandlar staden dina personuppgifter

  Publicerad 24 maj 2018

  Dataskyddsförordningen, DSF (GDPR) är till för att förhindra att din personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter. Dina personuppgifter får bara behandlas om du har godkänt det eller om det finns stöd i dataskyddsförordningen, DSF eller annan lag.

 • Salta bad i Jubileumsparken från 10 mars

  Publicerad 8 mars 2018

  Nu går det att bada i friskt havsvatten i Frihamnen. Fredag 9 mars invigs en ny testbassäng med havsvatten i anslutning till den allmänna bastun i Jubileumsparken och 10 mars öppnar badet för allmänheten. Allt tack vare en saltvattenskil med rent havsvatten som sträcker sig upp i älven.

 • Flunsåsparken vinnare av Årets turistmål 2017

  Publicerad 6 mars 2018

  Flunsåsparken är Lundbys egen folkpark, som varje sommar bjuder in till ett gediget program fyllt av underhållning och arrangemang för hela familjen. Nu har Flunsåsparken röstats fram till Årets turistmål 2017 i kategorin folkpark.

 • Nu byggs utedansbana vid Kvilleplatsen - en del i det framväxande Kvillestråket

  Publicerad 26 februari 2018

  Till försommaren är du välkommen att dansa på Göteborgs första utedansbana där du kan spela din egen favoritmusik. Dansbanan, som nu börjar byggas, är en del i det framväxande Kvillestråket längs Kvillbäcken. Den skapas i första hand för unga tjejer men den kommer att vara öppen och tillgänglig för alla som vill dansa.

 • Byggstart för "Blå & gröna stråk och oaser" längs Kvillebäcken

  Publicerad 28 augusti 2017

  Denna veckan (vecka 35) börjar park- och naturförvaltningen att anlägga ett stråk med gröna oaser längs Kvillebäcken mellan Frihamnen och Hökälla naturområde. Förutom entréer till stråket kommer två oaser i form av ett utegym och en dansbana att anläggas.