Lundby stadsdelsförvaltning

Lundby är en spännande stadsdel där det händer mycket just nu. Stadsdelsförvaltningen ger sina omkring 50 000 invånare kommunal service inom bland annat skola och förskola, socialtjänst och äldrevård.

Aktuellt

 • Jamie Meyer gästar Kvilletorgets Dag lördagen den 3 september

  Publicerad 26 augusti 2016

  I år infaller Kvilletorgets Dag lördagen den 3 september. Dagen innehåller ett brett program med staffli- och ansiktsmåleri för barn, loppmarknad, komisk trolleri och artister på scen. Bland annat kommer Jamie Meyer från Nashville och sjunger om uppväxten i Kvillestan i låten “Holy ground to me".

 • Ö-fest på Ringön lördagen den 3 september

  Publicerad 23 augusti 2016

  Lördag 3 september blir det gatufest och marknad på Ringön vid älven. Det blir livemusik hela dagen och stor Ringöloppis där aktörer som verkar i området öppnar sina dörrar och säljer ut sina lager. Bland annat gör Stadsteatern en utförsäljning på kostymer från sitt lager på Järnmalmsgatan. Dessutom blir det parkour, mat- och grönsaksmarknad och på kvällen blir det utomhusbio. Passa på att upptäcka Ringön!

 • Äntligen är Lundbys höstprogram här!

  Publicerad 19 augusti 2016

  Samlat i höstens program är de aktiviteter vi anordnar på bibliotek och träffpunkter i Lundby. Du kan hämta ett eget exemplar av programmet på biblioteken, träffpunkterna - eller ladda ner det som pdf.

 • Segling och bad i Jubileumsparken från och med 21 maj

  Publicerad 20 maj 2016

  Den 21 maj öppnar Jubileumsparken för sommarsäsongen och då går det återigen att bada och segla i Frihamnen, Göteborg. Öppettider för de olika aktiviteterna finns på Jubileumsparkens sida på Facebook (Jubileumsparken, Frihamnen) och på webbplatsen alvstaden.se/jubileumsparken. Nytt för i år är att 33 unga har fått sommarjobb och kommer att bemanna aktiviteterna i Jubileumsparken under säsong.