Bemanningsenheten Angered

Varje dag behöver vi vikarier till våra verksamheter. För att underlätta att skaffa vikarier inom förskola, äldreomsorg, funktionshinder och måltid har vi en bemanningsenhet där bokningarna görs. Hos oss har du möjlighet att arbeta på en bestämd enhet eller på flera olika enheter inom våra verksamheter.

Vad innebär det att vara med i en bemanningsenhet?

Att vara med i en bemanningsenhet innebär att du med kort varsel får arbeta allt från några timmar till en längre period. Hos oss får du möta många olika människor, se olika arbetsplatser, knyta kontakter och skaffa goda referenser för framtida arbete.

Arbeta inom funktionshinder

Som vikarie inom funktionshinder ger du människor stöd och hjälp i vardagen. Det kan vara allt från att laga mat tillsammans till att hjälpa till med personlig hygien. Arbetet är omväxlande och ansvarsfullt, och brukarens behov styr arbetsdagen.

  • Har du utbildning från omvårdnad eller barn- och fritidsprogrammet riktad mot funktionshinderområdet, eller har annan likvärdig utbildning?
  • Vill du arbeta på boenden med särskilt service, boenden med inriktning mot psykiatri, daglig verksamhet eller som personlig assistent?
  • Tycker du att det är roligt att arbeta med människor?

Då är du rätt person för oss och kan söka arbete som vikarie i Angered. Har du yrkesinriktad vidareutbildning och körkort är det ett plus.

Arbeta inom intern service

Vill du arbeta inom måltid och har utbildning som kock eller måltidsbiträde? Då är du rätt person för oss och kan söka arbete som vikarie i Angered.

Arbeta inom äldreomsorgen

Du är eller utbildar dig till undersköterska och vill jobba inom hemtjänsten eller på äldreboenden. Som vikarie inom äldreomsorgen hjälper du äldre med vardagliga saker som de av olika anledningar inte klarar av. Du arbetar nära vårdtagaren och måste därför ha ett stort människointresse, tålamod och förmåga att förstå vårdtagarens situation. Din uppgift är att stödja det friska hos personen så ett bra bemötande är alltid viktigt.

  • Är du utbildad eller utbildar dig till undersköterska?
  • Vill du arbeta inom hemtjänsten eller på äldreboende?
  • Tycker du att det är roligt att arbeta med människor?

Då är du rätt person för oss och kan söka arbete som vikarie i Angered. Har du körkort är det ett plus.

Hitta till Angereds äldreboenden

I Angered finns idag fyra äldreboenden, Solängens äldreboende i Olofstorp, Hammarhus äldreboende i Hammarkullen, Gunnareds äldreboende i Angered centrum och Lövgärdets äldreboende i Lövgärdet. Du hittar kontaktuppgifter och karta här.

Arbeta inom förskola eller skola

Inom förskolan hjälper och vägleder du barnen i deras vardag. Du arbetar nära barnen och måste därför ha ett stort intresse för barn och mycket tålamod. Arbetet är omväxlande och ansvarsfullt. Barnens behov och verksamhetens planering styr arbetsdagen.

Vi på bemanningsenheten förmedlar timvikariat inom förskola.

  • Har du pågående eller avslutad utbildning från barn- och fritidsprogrammet?
  • Tycker du att det är roligt att arbeta med barn?
  • Vill du arbeta på förskolor med barn mellan 1-5 år?

Då är du rätt person för oss och kan söka arbete hos oss i Angered.

Utdrag ur belastningsregistret

Du som jobbar i verksamheter riktade emot barn och ungdomar måste ha ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Det gäller jobb inom förskola, skola och skolbarnomsorg samt arbete med barn och ungdomar med funktionsnedsättningar. Du beställer blanketten hos Polisen.

Ansökan

Ansökan skickar du till: bemanningsenheten@angered.goteborg.se

Redan vikarie

Så använder du Time Care pool

Inloggning - Time Care Pool

Inloggning - Personec