Arbeta i Angereds stadsdelsförvaltning

Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar. Här bor cirka 53 000 personer. Stadsdelsförvaltningen Angered driver i dagsläget verksamheter inom förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, hälso- och sjukvård samt social omsorg. Vi är cirka 4000 anställda i förvaltningen.

Angered har en tydlig vision om utveckling inom en mängd områden med fokus på trygghet, folkhälsa och förbättrade resultat i skolan.

Vår värdegrund vilar på Göteborgs stads förhållningssätt:

  • Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för
  • Vi bryr oss
  • Vi arbetar tillsammans
  • Vi tänker nytt.

Du kan läsa mer om våra förhållningssätt här.

Angered har ett mycket aktivt förenings- och kulturliv. Här lever och arbetar människor från hela världen, vilket ger Angered en dynamisk och internationell prägel. Angered ska med sin unika mångfald och goda förutsättningar vara en attraktiv del Göteborgsregionen där vi kan känna stolthet över stadsdelen och utvecklas tillsammans.

Det är viktigt med en god start

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och inom stadsdelsförvaltningen. Du bjuds in till gemensamma introduktionsdagar där du får veta mer om hur stadsdelsförvaltningen styrs, samtidigt som du får träffa personer som jobbar inom andra delar av verksamheten. Vissa sektorer har även egna introduktionsdagar där du får veta mer om deras arbete.

Förmåner som fokuserar på din hälsa

I Angered satsar vi på att skapa möjligheter för dig att ha en aktiv fritid. Därför finns ett omfattande friskvårdsprogram där du hittar aktiviteter som för dig som är anställd hos oss. Till exempel finns möjligheten att träna gratis en gång i veckan på badhus och träningsanläggningar runt om i Göteborg, samt förmånliga rabatter på årskort hos flera träningscenter. Vi erbjuder även en cykelförmån, friskvårdsbidrag samt olika former för personalstöd.

Se våra lediga tjänster

Våra lediga jobb annonseras på denna sida på Göteborgs Stads webbplats.

Jobba som timvikarie hos oss

Varje dag behöver vi timvikarier till våra verksamheter inom förskola, äldreomsorg, funktionshinder och måltid. Hos oss har du möjlighet att arbeta på flera olika enheter inom våra verksamheter.

Här hittar du mer information om att jobba som timvikarie i Göteborgs Stad och hur du gör för att anmäla dig.

Vill du jobba som timvikarie inom lokalvård eller vaktmästeri i stadsdelsförvaltningen Angered ska du vända dig direkt till respektive verksamhet.