Foto: Lena Carlsson

Angereds stadsdelsförvaltning

Angered ligger i nordöstra Göteborg och här bor ungefär 51 000 personer med ursprung från över hundra olika länder. Här finns miljonprogramsområden, småhusbebyggelse, landsbygd och storslagen natur.

Aktuellt

 • Äntligen har vi en läkare i hemsjukvården i Angered!

  Publicerad 22 september 2016

  För ett par månader sen startade ett ettårigt projekt där en läkare från primärvården arbetar inom den kommunala hemsjukvården i Angered. Läkaren har ett nära samarbete med sjuksköterskorna och patienterna har EN läkarkontakt inom primärvården istället för flera. Det ökar både tryggheten och säkerheten inom vården. Projektet kommer att utvärderas, eventuellt förlängas och kan också komma att utökas.

 • Nu kommer farligt avfall-bilen till Angered

  Publicerad 19 september 2016

  Under september och oktober besöker Farligt avfall-bilen många olika platser runt om i Angered. Passa på att lämna gamla batterier, färgrester, trasiga mobiltelefoner och batteridrivna leksaker.

 • Information med anledning av måndagens händelse i Lövgärdet

  Publicerad 13 september 2016

  I måndags eftermiddag hittades en skadad man i Lövgärdet. Mycket tyder på att han har blivit skjuten. Polisen utreder händelsen. Under tisdagen och kvällen kommer stadsdelens fältassistenter att finnas på plats för att möta oroliga invånare i Lövgärdet. Du kan också besöka medborgarkontoren i Angered centrum och Hammarkullen.

 • Föreningsstöd stödjer ett rikt föreningsliv i Angered

  Publicerad 7 september 2016

  För att stödja ett rikt föreningsliv i Angered finns föreningsstöd till föreningar som vill göra verksamhet som riktar sig till personer som bor här. Det finns även många bidrag som kan sökas från andra delar av Göteborgs Stad.