Lokalförvaltningen har sitt huvudkontor i vackra, expansiva Lillhagsparken.

Lokalförvaltningen

Lokalförvaltningen bygger, anpassar och förvaltar lokaler och boenden för Göteborgs Stads verksamheter och är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. Varje dag finns 150 000 göteborgare i skolor, förskolor, kontor och äldreboenden som vi sköter om.

Aktuellt

 • Välbesökt på lokalförvaltningens nya koncept ”sopplunch”

  Publicerad 20 oktober 2016

  I slutet av förra månaden var startskottet för vad som hoppas kunna bli en tradition på lokalförvaltningen. Sopplunch är ett nytt koncept som ska uppmärksamma fler medarbetare i förvaltningen på utveckling som pågår inom samhällsbyggnation.

 • Hon drivs av att vara med och bygga framtidens Göteborg

  Publicerad 14 oktober 2016

  Sofia Tabod är projektledare. Hon styr och koordinerar olika byggprojekt på lokalförvaltningen. Det är ett varierande arbete som innebär att ha många järn i elden, ha en tydlig kommunikation mellan olika parter och vara lösningsorienterad. Här får du följa henne under en vanlig arbetsdag.

 • Fastighetsteknikern som tankar lila

  Publicerad 10 oktober 2016

  Fastighetsteknikern Patrik Jonasson på lokalförvaltningen är en av de mest miljövänliga yrkesförarna i Göteborgs Stad. Hans servicebil tankas med en ny typ av miljöklassat fordonsbränsle som knappt släpper ut någon växthusgas alls.