Hitta fritidsklubb

Från och med höstterminen det år då eleven fyller tio år kan kommunen istället för fritidshem och familjedaghem erbjuda öppen fritidsverksamhet, så kallad fritidsklubb.

Filtrera

Hittade 12 st
Visa som:
 • Fritidsklubben Axel

  Kommunal, Askim-Frölunda-Högsbo

  Till Fritidsklubben Axel kan du komma för att umgås med vänner, fika och delta i aktiviteter.

  Öppettider

  • Fritidsklubben har öppet måndag, onsdag, torsdag kl. 14-16.30.

   Öppettiderna för gruppverksamheten på Axel beror på vilka aktiviteter som är planerade tillsammans med ungdomarna. Ring oss gärna för att få veta mer!
 • Fritidsklubben Kotten

  Kommunal, Norra Hisingen

  Öppettider

  • Mellanstadiet:
   mån 14-16
   tis-fre: 13.30-16.30
   Högstadiet:
   tis-tors: 18-21.30
   fre: 18-23
 • Fritidsklubben Pilen

  Kommunal, Askim-Frölunda-Högsbo

  På Fritidsgården Pilen kan du bland annat baka, surfa på nätet och spela pingis. Du kan också se på film, lära dig att dj:a och ägna dig åt flera andra aktiviteter. I gymnastiksalen kan du spela innebandy, biljard och andra bollsporter.

  Öppettider

  • Ordinarie öppettider:

   Mån: 14-17 (Åk. 6 och uppåt får stanna till 20)
   Tis: 14-17
   Ons: 14-17 (Åk. 6 och uppåt får stanna till 20)
   Tors: 14-17
   Fre: 14-17 (jämna veckor 17-22 för åk. 6 och uppåt)


   Under alla lov gäller öppettider och aktiviteter enligt särskilda program som aviseras på Hjärntorget och goteborg.se.
 • Fritidsklubben Tärningen

  Kommunal, Norra Hisingen
  Inriktning: lovverksamhet, läxhjälp

  Fritidsklubben Tärningen vänder sig till barn 10-12 år. Verksamheten håller till i Norra Parken och i Kärra fritidsgårds lokaler i Klarebergsskolan. Varje skoldag serveras mellanmål och lovdagar lunch. Tärningens aktiviteter: spel, pingis, sy, lera, rollspel, teater och läxhjälp. I närheten finns grusplan,tennisplan, gräskullar och gungor. Fritidsgårdens aktiviteter: innebandy, biljard, pingis. I närheten finns bollplan med konstgräs, skate-ramp och gungor.

  Öppettider

  • Under skoldagar 13.30-17
   Under lovdagar 10-17
 • Lilltyrolen

  Kommunal, Västra Göteborg

  Lill-Tyrolen är öppen verksamhet för målgruppen 10-12 år. Lill-Tyrolen erbjuder nästan samma aktivitetsmöjligheter som Tyrolen och utflykter är populära på loven. Barnen är inte inskrivna utan erbjuds möjligheten att få köpa mellanmål, träffa fritidsledare och under ordnade former träffa kompisar och tillsammans få möjlighet till fritidsaktivieter.

  Öppettider

  • Vi har öppet tis-fre 13.30-17
 • Lindens fritidsklubb

  Kommunal, Askim-Frölunda-Högsbo

  Hos oss kan du äta mellanmål för en billig peng. Vi hittar på kul saker som vi planerar tillsammans. Vi har tillgång till utemiljön i parken med bollplan, utegym, parkour med mera. Hos oss kan du också sitta och göra dina läxor.

  Öppettider

  • Fritidsklubben har öppet måndag, onsdag, torsdag och fredag kl. 14-17.00.

   Öppettiderna för gruppverksamheten på Linden beror på vilka aktiviteter som är planerade tillsammans med ungdomarna. Ring oss gärna för att få veta mer!

   Under alla lov gäller öppettider och aktiviteter enligt särskilda program som aviseras på Hjäntorget och goteborg.se.
 • Mellangården

  Kommunal, Västra Göteborg
  Inriktning: 13 år eller yngre

  Mellangården ligger i Vättnedalsskolan. Vi har öppen verksamhet för unga i åldrarna 10-13 år. Varje tisdag klockan 18-20 är det killkväll och torsdag 17.30-19.30 är det tjejkväll.

  Öppettider

  • mån-fre 14-17,
   lovdagar 12-17
 • Nytorpsskolans fritidsklubb

  Kommunal, Angered

  Barnen hos oss ska känna sig trygga, visa hänsyn och respekt för andra och för sin miljö. Här är det viktigt att utveckla det svenska språket. Barnen kommer till oss efter skoldagen då föräldrarna arbetar eller studerar. De får möjlighet att leka, koppla av och arbeta med stimulerande aktiviteter både enskilt eller med vänner.

  Öppettider

  • mån-fre 6.30-17.30
 • Påvelunds fritidsklubb

  Kommunal, Västra Göteborg
  Inriktning: lovverksamhet, mellanmål - självkostnadspris

  Påvelunds fritidsklubb är en avgiftsfri och öppen eftermiddagsverksamhet för åk 4-6. Mellanmål erbjuds till självkostnadspris. För att få aktuell information om Klubbens verksamhet, lov och stängda dagar kontakta Beata Sylvén. Skollov: (anmälan sker i förväg) planerade aktiviteter och utflykter mellan kl 10 till 16. Under loven planerar vi gemensamma aktiviteter med barnen.

  Öppettider

  • Vi har öppet mån-fre 14-17,
   på skollov har vi öppet 10.00-16.00.
 • Önnereds fritidsklubb

  Kommunal, Västra Göteborg
  Inriktning: 12 år eller yngre

  Tillsammans för en meningsfull fritid Här erbjuder vi möjligheten att köpa mellanmål, träffa kamrater och tillsammans få möjlighet till fritidsaktiviteter. Personalens uppgift är att utforma verksamheten efter ungdomarnas behov och önskemål. Vårt förhållningsätt är att ha förståelse för att alla behöver uppmärksamhet och tillit samt att stimulera ungdomars olika intressen. Föräldrar är alltid välkomna att kontakta eller besöka oss.

  Öppettider

  • Vi har öppet mån-fre 13.30-17