Göteborgs Stad

Självservice, e-tjänster

Fritidsbåt, båtplats, gästhamnar

Är du intresserad av båtplats i någon av Göteborgs kommunala fritidshamnar? Läs mer och ansök direkt på webben.

Om fritidsbåt, båtplats, gästhamnar

Aktuellt

Nästa steg för att ersätta Scandinavium och Lisebergshallen, nytt program för medborgarservice och vetenskapligt stöd till förskola, grundskola och gymnasium. Det var några av de ärenden som kommunstyrelsen fattade beslut om på onsdagens möte. Här kan du läsa fler beslut.

Kalendarium

Har du lust att delta i en bokcirkel i höst? Vill du läsa en bok och sedan samtala om den med andra? Stadsbiblioteket och många av stadsdelsbiblioteken erbjuder bokcirklar av olika slag och på flera språk, lättläst och för alla åldrar. Ta reda på vilken bokcirkel som passar just dig!
I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.
Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg