Innehållstransformation

Actions
Foto: Lo Birgersson

Navigeringsportlett 3.0

Actions

Kampanjkort

Actions

Är semesterkassan slut eller blir du kvar i Göteborg i sommar? Det finns mycket du kan göra som är gratis, spännande, roligt och nära. Här får du tips på utomhusaktiviteter för en vecka, som är snälla mot både miljön, din plånbok och din hälsa.

Sju av tio surfzoner är nu igång i projektet Gothenburg Free Wifi. Det innebär att boende och besökare surfar fritt på flera platser i Göteborg och därmed har bättre tillgång till kommunens service och tjänster.

Göteborgs Stad växer för att ge plats åt fler göteborgare och göra vardagen enklare med närhet till service, kultur och kollektivtrafik. Ta del av de stora stadsutvecklingsprojekten som utvecklar vår stad.

Aktuellt

Actions

Tyck till om naturprogrammet!

Nu finns ett förslag till naturvårdsstrategiskt program i Göteborg och vi vill veta vad du tycker! Programmet ska leda till att staden tar bättre hand om vårt växt- och djurliv.

Publicerad 30 juni 2016

Hur vill du leka på Varpmossevägen?

Under hösten ska lekplatsen på Varpmossevägen rustas upp. Innan dess kan du komma med synpunkter och idéer på hur du vill att den nya lekplatsen ska se ut och fungera.

Publicerad 28 juni 2016

Kalendarium

Actions

Göteborg har massor att erbjuda för den som stannar hemma på lovet. Många av Göteborgs Stads verksamheter ordnar aktiviteter och utflykter. Det blir street games, badbussar, lägervecka i Slottsskogen och mycket annat. Här hittar du alla aktiviteterna.

Gillar du cirkus, familjeföreställningar och konserter med artister från olika delar av världen? Sommarunderhållningen bjuder på gemenskap och kulturaktiviteter utomhus i Göteborg hela säsongen.

I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.

Extern webbplats

Actions

Extern webbplats

goteborg.com

Complementary Content
${loading}