Göteborgs Stad


Att kunna klara några dygn utan el, vatten eller mat är ingen lätt situation. Men de flesta av oss kan klara det om vi tänker efter före. Om vi klarar de första akuta dygnen, underlättar det för de mest nödställda.

Torsdag den 20 oktober utmanas alla i Sverige att fika rättvist. Genom att göra medvetna val när du fikar och handlar, gör du skillnad för odlare i länder med stor fattigdom. Tillsammans gör vi Göteborg till en schystare stad!

Göteborgs Stads officiella film berättar om staden nu och framåt. Filmen finns på svenska och engelska, i en kort och en lång version, med och utan text. Filmen finns även teckenspråkstolkad.


Beslut i notisform från kommunstyrelsen 19 oktober

Göteborgs Stads pris för vardagshjältar, planeringsinriktning för linbana över älven och en handlingsplan för e-samhället. Det var några av de ärenden som kommunstyrelsen fattade beslut om på onsdagens möte.

Publicerad 19 oktober 2016

Fritt wifi på 24 platser i Göteborg i höst

I höst kan du surfa fritt på 24 platser runt om i Göteborg. Projektet Gothenburg Free Wifi syftar till att göra stadens service och tjänster mer tillgängliga för alla.

Publicerad 13 oktober 2016

Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!

Gillar du att bowla, spela bingo eller vill du börja använda dator. I Göteborg har du som senior ett stort utbud av aktiviteter att välja bland. Aktiviteterna är öppna för alla och gratis.

I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.


Extern webbplats

goteborg.com