Göteborgs Stad

Ta plats i samtalet om framtidens Göteborg 19-22 september

Välkomna till Göteborgs Stadstriennal 19-22 september! Vi bjuder på samtal, film, föreställningar, praktiskt byggande och workshops runt om i Göteborg. Allt är kostnadsfritt och öppet för alla.

Självservice, e-tjänster

Anmäl enkelt avhjälpta hinder

Har du upptäckt hinder i den offentliga miljön när du rör dig ute på stan? Du kan anmäla denna typ av hinder via appen

Anmäl hinder

Aktuellt

Felaktigt utskick om boendeparkering

Ett meddelande om att ditt boendeparkeringstillstånd kommer att avslutas på grund av ej fullbetald faktura har felaktigt skickats ut även till personer som har betalat sin faktura.

Även kallad "Onsdagsräkningen" genomförs onsdagen efter valet. Vid rösträkningen hanteras röster som inte räknats i vallokalen, exempelvis brevröster från utlandet och för sent inkomna förtidsröster.

Måndagen den 10 september öppnar Askim-Frölunda-Högsbos Medborgarkontor i biblioteket på Frölunda Kulturhus. Hit är alla som behöver vägledning och stöd i frågor om kommunens verksamheter välkomna.

Kalendarium

I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.
Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!
Har du lust att delta i en bokcirkel? Vill du läsa en bok och sedan samtala om den med andra? Stadsbiblioteket och många av stadsdelsbiblioteken erbjuder bokcirklar av olika slag och på flera språk, lättläst och för alla åldrar. Ta reda på vilken bokcirkel som passar just dig!

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg

Extern webbplats

Val 2018