Göteborgs Stad

Sportlov vecka 7

Runt om i Göteborg ordnas massor av spännande aktiviteter hela sportlovet.

Självservice, e-tjänster

Hitta och välj hemtjänst

Från och med 1 februari kan du som har beviljats hemtjänst själv välja utförare.

Hitta och välj hemtjänst

Aktuellt

En analys av platsbristen i förskolan, handlingsplan för Göteborgs Stads innovationsprogram och handlingsplan för psykisk hälsa 2018-2020 var några av de ärenden som kommunstyrelsen beslutade om onsdag 7 februari. Här kan du läsa fler beslut.

Den 1 januari 2018 trädde en ny kommunallag i kraft. Den innebär bland annat att alla kommuner måste ha en anslagstavla på sin webbplats. Den fysiska anslagstavla som idag finns på Köpmansgatan 20 flyttar därför in på goteborg.se.

Kalendarium

Runt om i Göteborg ordnas massor av spännande aktiviteter hela sportlovet. Du kan till exempel prova på nycirkus, pyssla eller besöka något av alla våra bibliotek.
Den 24 februari firas Sverigefinnarnas dag i Göteborg. Dagen syftar till att synliggöra den sverigefinska minoritetens historia, språk och kultur som en del av det svenska kulturarvet. Kolla kalendariet var firandet äger rum!
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.
I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg