Göteborgs Stad

Turist i Göteborg

På goteborg.com, Göteborgs officiella besöksguide, hittar du evenemang, aktiviteter, restauranger, boende, sevärdheter och mycket mer - kort sagt allt du behöver för att få en upplevelsefylld sommar i Göteborg.

Självservice, e-tjänster

Anmäl enkelt avhjälpta hinder

Har du upptäckt hinder i den offentliga miljön när du rör dig ute på stan? Du kan anmäla denna typ av hinder via appen

Anmäl hinder

Aktuellt

Det varma och soliga vädret fortsätter och risken för gräs- och skogsbrand är extremt stor. Räddningstjänsten Storgöteborg har släckt ett flertal bränder i terrängen. Det är mycket viktigt att eldningsförbudet respekteras.

Semestra hemma i sommar

Som göteborgare behöver man inte åka långt för härliga upplevelser på semestern. Här är utflyktstips för en sommarvecka med nya pärlor blandat med välkända utflyktsmål.

Val 2018

Den 9 september är det val i Sverige. Då röstar vi för att välja representanter till Sveriges riksdag samt till kommun- och landstingsfullmäktige runt om i landet.

Kalendarium

Under sommarlovet händer massa roligt i Göteborg. Kalendariet är fullt med sommaraktiviteter för barn och unga. Nästan allt är gratis!
I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg

Extern webbplats

Val 2018