Göteborgs Stad

Turist i Göteborg

På goteborg.com, Göteborgs officiella besöksguide, hittar du evenemang, aktiviteter, restauranger, boende, sevärdheter och mycket mer - kort sagt allt du behöver för att få en upplevelsefylld sommar i Göteborg.

Självservice, e-tjänster

Anmäl och hantera autogiro

Får du fakturor från Göteborgs Stad? Nu kan du anmäla om autogiro direkt på webben.

Anmäl och hantera autogiro

Aktuellt

Mindre förskolegrupper, förstärkt trygghetsarbete och billiga hyresrätter – det är några av satsningarna i Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiets budget för 2018, som antogs av kommunfullmäktige 19 juni 2017.

Göteborgs Stad i Almedalen 2017

Göteborgs Stad arrangerar under vecka 27 tio seminarier med fokus på hållbar stadsutveckling, bostadsfrågor, arbetsmarknad, kompetensförsörjning, jämlikhet, företagsklimat och energi.

Kalendarium

Vill du hitta på något roligt i sommar? Under sommarlovet finns massor av aktiviteter att välja mellan; utflykter, sport, parkour, pyssel, gratis simskola, hip hop camp och mycket mer.
I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg