Göteborgs Stad

Ta plats i samtalet om framtidens Göteborg 19-22 september

Välkomna till Göteborgs Stadstriennal 19-22 september! Vi bjuder på samtal, film, föreställningar, praktiskt byggande och workshops runt om i Göteborg. Allt är kostnadsfritt och öppet för alla.

Självservice, e-tjänster

Anmäl enkelt avhjälpta hinder

Har du upptäckt hinder i den offentliga miljön när du rör dig ute på stan? Du kan anmäla denna typ av hinder via appen

Anmäl hinder

Aktuellt

Göteborgs Stads åtgärdsprogram mot buller, reviderat program för e-samhälle och reviderad riktlinje för intraprenader inom äldreomsorgen var tre av de ärenden som kommunstyrelsen beslutade om onsdagen den 19 september. Här kan du läsa fler beslut.

Nu kan du se det preliminära valdeltagandet för valdistrikten i södra skärgården. Förtidsrösterna därifrån räknades inte i vallokalerna på valdagen utan på valnämndens preliminära rösträkning den 12 september.

Kalendarium

I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.
Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!
Har du lust att delta i en bokcirkel? Vill du läsa en bok och sedan samtala om den med andra? Stadsbiblioteket och många av stadsdelsbiblioteken erbjuder bokcirklar av olika slag och på flera språk, lättläst och för alla åldrar. Ta reda på vilken bokcirkel som passar just dig!

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg

Extern webbplats

Val 2018