Göteborgs Stad


Runt om i Göteborg ordnas massor av spännande aktiviteter hela höstlovet. Du kan till exempel göra en egen ansiktsmask på konstmuseet eller lära dig teckna manga.

När du läser högt för dina barn stärks deras läsförståelse. Vi ger dig tips om när du kan börja läsa för ditt barn, vad du kan läsa och hur du lånar hem en bokpåse med böcker som är fantastiska att läsa högt för barn 3-6 år.

Göteborgs Stad växer för att ge plats åt fler göteborgare och göra vardagen enklare med närhet till service, kultur och kollektivtrafik. Ta del av de stora stadsutvecklingsprojekten som utvecklar vår stad.

Göteborgs Stads officiella film berättar om staden nu och framåt. Filmen finns på svenska och engelska, i en kort och en lång version, med och utan text. Filmen finns även teckenspråkstolkad.


Fritt wifi på 24 platser i Göteborg i höst

I höst kan du surfa fritt på 24 platser runt om i Göteborg. Projektet Gothenburg Free Wifi syftar till att göra stadens service och tjänster mer tillgängliga för alla.

Publicerad 13 oktober 2016

Ta chansen och tyck till!

Nu tar vi reda på vad göteborgarna tycker! Göteborgs Stad deltar i år för första gången i Statistiska Centralbyråns stora medborgarundersökning.

Publicerad 19 september 2016

Besök våra mysiga sagostunder på biblioteken runt om i staden. Vi läser sagor och har kul med rim och ramsor. Det behövs ingen föranmälan till sagostunderna. Välkommen!

Gillar du att bowla, spela bingo eller vill du börja använda dator. I Göteborg har du som senior ett stort utbud av aktiviteter att välja bland. Aktiviteterna är öppna för alla och gratis.

I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.


Extern webbplats

goteborg.com