Göteborgs Stad

Självservice, e-tjänster

Boka sjösättning

Nu kan du som har vinteruppläggningsavtal enkelt boka din sjösättningstid via Grefabs e-tjänst.

Boka sjösättning

Aktuellt

Förstudie av hur Slakthusområdet kan utvecklas och uppdrag om att skärpa riktlinjerna för försörjningsstöd vid andrahandsboende var två av de ärenden som kommunstyrelsen beslutade om den 21 mars. Kommunstyrelsens beslut i notisform hittar du här.

Nu delas tidningen Kretslopp ut till alla hushåll i Göteborg. Temat är plast i havet. Dessutom får du veta mer om de nyöppnade fixoteken, hur staden och du kan skydda våra vattendrag och om lyckad matavfallsinsamling med mera.

Ditt dricksvatten kan lukta annorlunda mellan 13 och 25 mars. Detta beror på ett underhållsarbete på Lackarebäcks vattenverk. Vattnets kvalitet i övrigt påverkas inte.

Lite stöd på vägen!

Kom och se vår utställning 23 april - 4 maj på Örgryte-Härlanda bibliotek. Syninstruktörerna ger tips, råd och nya strategierför en mer fungerande vardag

Kalendarium

Nu är det dags för ett härligt påsklov med både ledighet och möjligheter till olika aktiviteter.Här har vi samlat aktiviteter för dig som vill hitta på olika saker.
I Göteborgs stads kalendarium kan du hitta aktiviteter nära dig och i hela staden. Det händer alltid någonting i Göteborg.
Språkcaféer och språkträffar finns till för dig som vill träna mer på din svenska eller ett annat språk tillsammans med andra. Det är bra tillfällen att träna på exempelvis svenska, engelska, tyska, italienska mm.

Extern webbplats

Turist

Extern webbplats

Älvstaden

Extern webbplats

GreenhackGbg