Nu kan du hämta Lundbys Höstprogram 2017

Fotograf: Caroline Johansson Sjöwall

Publicerad 4 augusti 2017

Allt från bokcirklar för föräldralediga till inomhusboule och juridisk rådgivning. Nu är höstens alla programpunkter på Lundbys bibliotek och träffpunkter samlade i en broschyr. Hämta ditt exemplar av Höstprogram 2017 i stadsdelskontorets reception, på biblioteken eller på träffpunkterna.

Sommar och semestrar pågår ännu för fullt, men visst kommer det en höst även i år. Funderar du på hur du ska förgylla de allt mörkare dagarna, kan du plocka upp Höstprogram 2017 där alla aktiviteter och evenemang på Lundbys bibliotek och träffpunkter, från augusti till och med december, finns samlade. Utbudet är brett med författarbesök, sagoyoga, barnteater, alkoholfri ölprovning, hantverksträffar, företagsrådgivning och mycket, mycket mer.

Här hittar du Höstprogram 2017

Vill du ha ett eget program att bläddra i? Då kan du bege dig till stadsdelskontorets reception på Vågmästaregatan 1A, till någon av Lundbys tre bibliotek (på Borstbindaregatan 12A, Kyrkbytorget 4 och Diagonalen 6) eller till träffpunkterna på Wieselgrensgatan och Kyrkbytorget.

Du kan också hitta alla programpunkter digitalt i Göteborgs Stads kalendarium: kalendarium.goteborg.se