Här hittar du eftermiddagsverksamheter för barn och ungdomar!

Fotograf:Lo Birgersson

Publicerad 14 september 2018

Höstens program för eftermiddagsverksamhet är fullproppat med roliga grejer som barnen kan göra efter skolan. Aktiviteterna vänder sig till alla barn och ungdomar som bor i stadsdelarna Askim-Frölunda-Högsbo och Västra Göteborg. Aktiviteterna börjar vecka 39 så ta en titt och anmäl er redan nu.

Under eftermiddagsverksamheten kan barnen komma och testa något nytt, lära sig mer om något som de redan kan eller bara träffa nya kompisar. Aktiviteterna startar vecka 39 då föreningarna står redo att ta emot barnen och se till att fler barn får möjlighet till en rik och meningsfull fritid.

Aktiviteterna är gratis

Under eftermiddagsverksamheten erbjuder idrottsföreningar gratis aktiviteter. Stadsdelsförvaltningarna Askim-Frölunda-Högsbo och Västra Göteborg samordnar arbetet och ersätter föreningarna för kostnader.

Här finns programmet

Här finns programmet för eftermiddagsverksamheten.

Här finns programmet som uppläsningsbar pdf.

Anmälan till aktiviteter

En del aktiviteter kräver anmälan. Då vänder ni er direkt till föreningarna. Andra aktiviteter är ”open court”, det betyder att det inte krävs någon anmälan och att aktiviteten är anpassad för olika träningsnivåer.

Har du frågor om föreningslivet?

Askim-Frölunda-Högsbo
Bodil Wästhede
Telefon: 031-366 04 86 E-post: bodil.wasthede@afh.goteborg.se

Västra Göteborg
Conny Levik
Telefon: 031-366 41 70 E-post: conny.levik@vastra.goteborg.se

Tina Rydnell
Telefon: 031-366 15 05 E-post: kristina.rydnell@vastra.goteborg.se