Tyck till om Göteborgs Stads kommunikation

Publicerad 12 januari 2018

Hur vill du få information från och kommunicera med Göteborgs Stad? Den 16-17 januari mellan kl 10-18 finns vi mitt i Nordstan för att samtala med göteborgare.

Vi vill gärna få reda på vad du som bor, lever och verkar i Göteborg tycker om Göteborgs Stads information och kommunikation och hur den kan utvecklas inför framtiden. Information och kommunikation är en viktig förutsättning för att du som göteborgare ska kunna ta del av och påverka kommunens service och tjänster. Vi vill också veta hur göteborgarna vill bli informerade om viktiga händelser och beslut.

Svara på vår digitala enkät

Har du inte möjlighet att besöka oss i Nordstan kan du ge oss dina synpunkter via vår digitala enkät.

Besök oss i Nordstan 16-17 januari mellan kl 10-18

Idag använder Göteborgs Stad många olika sätt för att kommunicera, några av dem visas upp i Nordstan. Kom och prata, se film, testa våra appar och e-tjänster, gör användningstester av goteborg.se och svara på frågor i en enkät. Sätt på dig VR-glasögonen och upplev framtidens Göteborg. Vad tycker du om dessa sätt att kommunicera?

Vi vill bli bättre

Göteborgarnas tankar och idéer kommer att tas med i ett fortsatt arbete att utveckla Göteborgs Stads kommunikation, för att på ett mer effektivt sätt kunna nå upp till mottagarens behov.