Utställning: Tyck till om Slottsskogsvallens entrépark!

torsdag 21 december 2017 Hela dagen
söndag 21 januari 2018 Hela dagen

Beskrivning:

Fyra arkitektteam har skissat på hur Slottsskogsvallens entrépark ska bli en attraktiv aktivitetspark där alla göteborgare känner sig välkomna. Nu har du chans att se förslagen och tycka till om dem!


Slottsskogsvallsområdet ska bli en mötesplats för aktivitet och evenemang. Teamen visar  därför inte bara på hur entréparken kan rustas upp utan ger också förslag på nya inslag  som kan göra parken till en plats för spontana aktiviteter.

Se förslagen på Stadsmuseet och vid Slottsskogsvallen

Alla förslag finns på stadsutveckling.goteborg.se/slottsskogsvallen.   21 december - 21 januari kan du också se förslagen i Stadsmuseets foajé och i entrén till gymmet på Slottsskogsvallens idrottscentrum. Både på webbsidan och vid de fysiska utställningarna finns chans att tycka till om förslagen fram till och med 21 januari.

En jury fattar beslut om vinnare

En sakkunnig jury bestående av representanter från Göteborgs Stad och Sveriges Arkitekter tar  del av alla synpunkter och fattar beslut om vinnare. Efter det får vinnande team i uppdrag att rita klart sitt förslag och ta fram bygghandlingar. 

Målet är att parken ska vara helt klar till Göteborgs 400-årsjubileum 2021.
 

Kostnad
Gratis
Kategorier
Konst/Utställning
Medborgardialog
Complementary Content
${loading}