GBGMapSelectionPortlet20

Actions

PlanBygg

Actions

Här kan du titta och hålla dig uppdaterad kring markanvisningar, detaljplaner och byggprojekt i Göteborg. Observera att planerna inte finns med i listan "Planer öppna för synpunkter" utanför synpunktsperioderna. Hittar du inte vad du söker i listorna - använd vår sökfunktion ovan, planen kan vara aktuell ändå.

Planer öppna för synpunkter

Här kan du läsa mer om de planer som just nu är ute på samråd eller utställning.
Kontakta sidansvarig för planerna nedan
kommunikation.stadsbyggnad@sbk.goteborg.se

Visa alla...

Markanvisningar

Till markanvisningar...

Byggs just nu

Här hittar du projekt där byggande pågår, klicka på respektive projekt så får du veta mer detaljer.
Kontakta sidansvarig för byggprojekten nedan:
fastighetskontoret@fastighet.goteborg.se

Visa alla...

Pågående trafikprojekt

Här hittar du

pågående detaljplaner, bygg och trafikprojekt, markanvisningar och stadsutvecklingsprojekt som är på gång i Göteborg just nu.

Markanvisning - byggintressenter kan ansöka om markområden via goteborg.se

Vill du prenumerera på stadens markanvisningar? Maila dina kontaktuppgifter till markanvisningar@fastighet.goteborg.se så läggs din mailadress in på den sändlista fastighetskontoret använder för att informera om aktuella markanvisningar till intressenter.

Under fliken Markanvisningar och under rubriken Öppen för ansökan hittar du som är byggintressent de markanvisningar som du kan ansöka om just nu.

I de fall det inte finns någon markanvisning som är öppen för ansökan just nu, så syns inte rubriken "Öppen för ansökan".

Här finns information om markanvisningsområdet, och du har möjlighet att lämna ansökan digitalt, förutsatt att ansökningstiden inte löpt ut. Tänk på att läsa igenom specificerade krav och anvisningar innan ev anmälan lämnas.

Ansvarig för e-tjänsten: fastighetskontoret@fastighet.goteborg.se

Har du andra frågor mejla till ovanstående adress.