Stadsbiblioteket

Webbinnehållsvisning (JSR 286)

Visa meny
Läser in...

Stadsbiblioteket på Götaplatsen

Foto: Lisa Nylén

Stadsbiblioteket på Götaplatsen invigdes på nytt den 23 april 2014 efter att ha byggts om och till i två år. I det nya huset finns mer plats för alla besökare och aktiviteter i huset, men rymmer även mer media och fler datorer, studieplatser mm.

Du kan också följa Stadsbiblioteket på bloggen stadsbiblioteket.nuHitta ditt närmaste bibliotek och se bokbussens turlista .
 

Stadsbiblioteket 300m2

Stadsbiblioteket 300m2 ligger vid Brunnsparken och är ett litet tillfälligt bibliotek för dig som är göteborgare. Det är en servicestation med fritt wifi och ett begränsat urval skönlitteratur, populärvetenskap, tidskrifter, film och musik samt Företagarinfo. Via internet kan du beställa allt som finns på övriga bibliotek i Göteborg, till det lilla biblioteket på Södra Hamngatan 57. Stadsbiblioteket 300m2 kommer att vara öppet 2014 ut och under hela 2015.

Kontaktuppgifter och öppettider till Stadsbiblioteket 300m

Stadsbiblioteket Miini, Dynamo och Global

Under om- och tillbyggnaden har det funnits ytterligare tre bibliotek som nu är stängda.

Det digitala biblioteket

Bibliotekskatalogen Gotlib

I bibliotekskatalogen Gotlib hittar du information om hur du lånar och reserverar böcker. Du kan söka bland allt material som finns på Stadsbiblioteket och stadsdelsbiblioteken i Göteborg. I Gotlib kan du också lämna inköpsförslag, chatta med en bibliotekarie och logga in på Ditt bibliotekskonto
Besök Gotlib på: www.gotlib.goteborg.se

Bibliotekskatalogen Gotlib finns även som en mobil webbplats: m.gotlib.goteborg.se

Möt oss i våra sociala medier

Följ oss genom våra sociala medier, håll koll på vad som händer just nu och få många tips om arrangemang, böcker, film och musik. Du hittar oss på:

Läs mer om om- och tillbyggnaden på adressen

www.stadsbiblioteket.nu/tillbyggnad

Frågor och synpunkter

Har du frågor eller synpunkter gällande om- och tillbyggnaden av Stadsbiblioteket Göteborg? Kontakta Stadsbiblioteket Göteborg, telefon:031-368 33 00 eller e-post: info.stadsbiblioteket@kultur.goteborg.se

 

Senast uppdaterad 2014-04-23

Stadsbiblioteket på Götaplatsen

Adress Box 5404 402 29 Göteborg
Besöksadress Götaplatsen 3
Telefon 031-368 33 00


Mer information och karta