Webbinnehållsvisning

Actions

Aktuellt från Göteborgs Stad

Hösten 2015 var unik i Göteborgs historia. Aldrig tidigare har så många flyktingar kommit till staden under så kort tid. Se filmen som visar arbetet på Göteborgs Centralstation och den goda samverkan som bidrog till att flyende människor fick ett mer värdigt och rättssäkert mottagande i Göteborg.

Publicerad 28 april 2016

Vintern rasar ut ... På dessa ställen i och omkring Göteborg kan du fira traditionsenlig valborgsmässoafton med sång, musik och tal. Listan kommer att fyllas på.

Publicerad 25 april 2016

Valborg är en helg då många ungdomar dricker alkohol för första gången. En del råkar riktigt illa ut. Det du kan göra som vårdnadshavare är att visa intresse och ställa frågor. Här är några tips på frågor du kan ställa och på vad du kan göra.

Publicerad 25 april 2016

Till och med 30 april 2016 kan du som är ekonomiskt behövande vuxen, barn eller barnfamilj, äldre, har sjukdom eller funktionsnedsättning, söka pengar från sociala stiftelser i Göteborgs Stad.

Publicerad 7 april 2016

Vilka av Göteborgs simhallar besöker du och vad gör du där? Vad skulle göra att du besökte simhallarna oftare? Vad tycker du är viktigast att satsa på framöver? Svara på webbenkäten och bidra till Göteborgs stads utredning om framtidens behov av bad- och simanläggningar!

Publicerad 8 april 2016

Du som har stöd från äldreomsorgen måste en gång om året redovisa dina inkomster. Nu kan du göra din anmälan om ändrad inkomst direkt via självservice på webben.

Publicerad 6 april 2016

I den nya versionen av färdtjänstens app kan du följa ditt fordon på en karta 10 minuter före och 20 minuter efter planerad upphämtningstid.

Publicerad 15 februari 2016

Från 4 april kan du lämna lampor, elektronik, färg, kemikalier och annat farligt avfall till farligt avfall-bilen. Du kan också lämna fungerande prylar och kläder till Emmaus följebil. Här kan du se när bilen stannar i dina kvarter.

Publicerad 1 april 2016

Just nu kommer många flyktingar till Sverige och Göteborg. Vad kan du som bor i Göteborg hjälpa till med? Här har vi samlat information om hur du på olika sätt kan bidra.

Publicerad 4 september 2015

Funderar du på hur Göteborgs Stad arbetar med flyktingmottagande och ensamkommande barn? Vi har satt ihop en lista med frågor och svar som du kan läsa för att få veta mer.

Publicerad 22 september 2015
Complementary Content
${loading}