Just nu kan det vara svårt att ringa till Göteborgs Stad

Publicerat: 5 oktober 2015 klockan 07:14

Har du svårt att komma i kontakt med Göteborgs Stads kontaktcenter på telefon? Vi har för närvarande tekniska problem.

Så här kontaktar du Göteborgs Stad

Webbinnehållsvisning

Actions

Aktuellt från Göteborgs Stad

Funderar du på hur Göteborgs Stad arbetar med flyktingmottagande och ensamkommande barn? Vi har satt ihop en lista med frågor och svar som du kan läsa för att få veta mer.

Publicerad 22 september 2015

Just nu kommer många flyktingar till Sverige och Göteborg. Vad kan du som bor i Göteborg hjälpa till med? Här har vi samlat information om hur du på olika sätt kan bidra.

Publicerad 4 september 2015

Besök kommunfullmäktiges möte 8 oktober kl. 16.00. Observera att mötena tills vidare hålls i Kronhuset, Kronhusgatan 1D på grund av renovering av Börsenhuset. Mötet sänds även via webb-TV. Du kan se och lyssna på sändningen medan sammanträdet pågår eller från och med klockan 12 dagen efter.
 

Publicerad 2 oktober 2015

Göteborgsregionen växer. Om 20 år beräknas det bo 200 000 fler invånare här än idag. Behovet av kollektivtrafik kommer med andra ord att öka kraftigt. Men hur ska den se ut? Nu vill vi veta vad du tycker.

Publicerad 28 september 2015

Välkommen till en dag fylld av action och inspiration för hållbara livsstilar! Den 10 oktober gör GreenhackGBG hållbarhetsfrågan så praktisk det bara är möjligt. Lite snack – mycket verkstad! Kom till Frilagret och bli inspirerad av enkla och roliga knep för en mer hållbar vardag

Publicerad 1 oktober 2015

Nu kan du ansöka om plats på äldreboende via vår självservice på webben. Göteborgs Stads digitala tjänster ska förbättra servicen för dig som bor, besöker eller driver företag i Göteborg. Vi vill ge dig en enklare vardag och underlätta för dig att ta del av stadens tjänster.

Publicerad 1 oktober 2015

Denna vecka har du möjlighet att träffa några av oss som arbetar med stadens e-tjänster för att prata om vilka e-tjänster som finns, hur man kan använda tjänsterna och hur de skulle kunna utvecklas. Vi finns på olika platser runt om i staden mellan den 5 och  9 oktober.

Publicerad 5 oktober 2015

Det finns 1,3 miljoner anonyma vardagshjältar i Sverige som vårdar eller stöttar en närstående på grund av sjukdom, missbruk eller funktionsnedsättning. Nationella anhörigdagen den 6 oktober tillägnas dessa hjältar.

Publicerad 28 september 2015

Det är risk för längre kötid när du ringer till Göteborgs Stad.

Publicerad 7 september 2015
Complementary Content
${loading}