Webbinnehållsvisning

Actions

Aktuellt från Göteborgs Stad

Du som går årskurs 1 på gymnasiet, årskurs 1 på introduktionsprogrammet och årskurs 2 språkintroduktion kan söka feriejobb. Ansökningstiden är mellan 1 – 28 februari.

Publicerad 1 februari 2016

För att så många som möjligt ska kunna ta del av informationen om temporära flyktingbostäder, direktsänder vi från informationsmötet 9 februari 2016 med start kl 18. Det går även att se sändningen i efterhand.

Publicerad 28 januari 2016

Låt Hjärntorget läsa upp texten för dig. Det behövs ingen installation, det fungerar i alla webbläsare, operativsystem och på alla datorer, surfplattor och moderna mobiltelefoner. Och på både svenska och finska.

Publicerad 27 januari 2016

Nu kan föreningar och andra ideella organisationer söka pengar ur flera stiftelser som stödjer barn och ungdomsverksamhet. Sista ansökningsdag 31 mars.

Publicerad 1 februari 2016

Har du barn som fyller sex år under 2016 är det dags att ansöka om förskoleklass inför hösten. Du ansöker antingen direkt på webben eller via blankett. Om du inte ansöker så erbjuds ditt barn plats i en förskoleklass på en skola i ert närområde.

Publicerad 17 december 2015

Till och med den 26 februari kan ni anmäla er förskola/skola till årets vårstädning. Liksom tidigare år finns en ansvarig för vårstädningen i din stadsdel.

Publicerad 28 januari 2016

Eldorado ger kurser och föreläsningar som riktar sig till dig som möter människor med intellektuella funktionsnedsättningar. Nu har vårens kurskatalog kommit. Du kan läsa mer om våra utbildningar här.

Publicerad 8 februari 2016

Just nu kommer många flyktingar till Sverige och Göteborg. Vad kan du som bor i Göteborg hjälpa till med? Här har vi samlat information om hur du på olika sätt kan bidra.

Publicerad 4 september 2015

Funderar du på hur Göteborgs Stad arbetar med flyktingmottagande och ensamkommande barn? Vi har satt ihop en lista med frågor och svar som du kan läsa för att få veta mer.

Publicerad 22 september 2015

Du som har en funktionsnedsättning kan ha rätt till personligt stöd i hemmet. Nu kan du göra din ansökan direkt via vår självservice på webben.

Publicerad 15 december 2015

Fler nyheter

Complementary Content
${loading}