Webbinnehållsvisning

Actions

Aktuellt från Göteborgs Stad

Just nu kommer många flyktingar till Sverige och Göteborg. Vad kan du som bor i Göteborg hjälpa till med? Här har vi samlat information om hur du på olika sätt kan bidra.

Publicerad 4 september 2015

Besök kommunfullmäktiges möte 10 september  kl. 16.30. Observera att mötena tills vidare hålls i Kronhuset, Kronhusgatan 1D på grund av renovering av Börsenhuset. Mötet sänds även via webb-TV. Du kan se och lyssna på sändningen medan sammanträdet pågår eller från och med klockan 12 dagen efter.
 

Publicerad 1 september 2015

Till Farligt avfall-bilen kan hushållen i Göteborg lämna sitt farliga avfall och mindre el- och elektronikprodukter. Bilen kör enligt ett speciellt turschema till olika platser runt om i Göteborg. Du kan också ta med användbara saker till Myrornas insamlingsbil som följer i FA-bilens spår genom Göteborgs stadsdelar. Här hittar du vårens turlista.

Publicerad 25 augusti 2015

Kom och måla på staffli, se artister, fynda på loppis, testa instrument, gå ombord på en kulturbåt, möt en nästan livs levande björn och mycket mer på fjärde upplagan av Lundby kulturmånad.

Publicerad 31 augusti 2015

Göteborgs Stadstriennal är en del av Göteborgs 400-årsjubileum. Den 16-19 september får Göteborg tre aktivitetsspäckade dygn om stadsutveckling i Göteborg.

Publicerad 4 september 2015

Fler nyheter

Complementary Content
${loading}