Webbinnehållsvisning

Actions

Aktuellt från Göteborgs Stad

Just nu kommer många flyktingar till Sverige och Göteborg. Vad kan du som bor i Göteborg hjälpa till med? Här har vi samlat information om hur du på olika sätt kan bidra.

Publicerad 4 september 2015

Funderar du på hur Göteborgs Stad arbetar med flyktingmottagande och ensamkommande barn? Vi har satt ihop en lista med frågor och svar som du kan läsa för att få veta mer.

Publicerad 22 september 2015

Är du intresserad av att engagera dig som frivillig inom någon av Göteborgs Stads verksamheter? Nu kan du göra din intresseanmälan direkt på webben.

Publicerad 17 november 2015

Är du orolig för att en närstående ska dras in i en våldsbejakande extremistisk rörelse? Här kan du läsa om vilket stöd som finns att få. Du kan också läsa om hur Göteborgs Stad arbetar mot våldsbejakande extremism.

Publicerad 25 november 2015

Denna gång hålls mötet klockan 16.30 i Svenska Mässan, Lokal G:4, ingång via hotellentrén, Gothia Towers, Mässans gata 24. Mötet direktsänds via webb-TV. Du kan se och lyssna på mötet i efterhand från cirka klockan 12 dagen efter mötet.

Publicerad 25 november 2015

Har du svårt att komma i kontakt med Göteborgs Stads kontaktcenter på telefon? Vi har bytt telefonisystem och på grund av tekniska problem är kötiderna längre än normalt. Det finns flera andra sätt för dig att komma i kontakt med Göteborgs Stad.

Publicerad 14 oktober 2015

Kör du bil i Göteborg? Då kan du vara med och utveckla framtidens parkering. Delta i enkäten och dela med dig av dina åsikter. Det tar mindre än tio minuter att svara.

Publicerad 5 november 2015

Du vet väl att du kan få konsumentrådgivning före, under och efter ett köp. Det kan till exempel handla om problem med en hantverkare, eller om du inte kommer överens med en säljare när du är missnöjd med en vara som du köpt.

Publicerad 27 oktober 2015

Ett kulturhus i Bergsjön och en ny detaljplan för bostäder och verksamheter vid Carlandersplatsen och Renströmsparken. Det var ett par av de ärenden som kommunstyrelsen fattade beslut om 18 november. Fler beslut finns att läsa här.

Publicerad 18 november 2015

Var med och diskutera framtidens intelligens tillsammans med tidigare Nobelpristagare, världsledande forskare och tongivande debattörer. Arrangemanget, som är gratis och öppet för alla, ingår i det officiella programmet under Nobelveckan. Anmäl dig här.

Publicerad 15 oktober 2015
Complementary Content
${loading}