Foto: Hendrik Zeitler

Projekt: Ung & Skapande

Tillsammans med Röda Sten konsthall arrangerar vi flera gånger i veckan Ung & Skapande – gratis graffitiworkshops för dig under 26 år.

Ung & Skapande är öppet för dig 12-26 år som vill skapa, är intresserad av konst och vill träffa likasinnade.

I våra grupper och workshops får du arbeta med egna projekt och prova olika tekniker, material och idéer. Du utgår från din egen nivå och du behöver inga förkunskaper.

Vi arbetar ofta ute vid Draken, Göteborgs enda lagliga graffitivägg, som ligger precis utanför Röda Sten konsthall. Läs mer om Draken här!

Ung & Skapande har aktiviteter året runt – och allt är alltid gratis!

 • Helgworkshops  – varje helg kl 12-17
  Under helgerna anordnar vi workshops med olika teman och tekniker. Vi börjar både lördagen och söndagen med en genomgång kl 13 och avslutar runt kl 16. Samma workshop ges båda dagarna. Du behöver inte föranmäla dig  – det är bara att komma.
   
 • Graffititisdag – tisdagar kl 17.30-20
  Drop-in! Vid fint väder är vi oftast vid Draken, precis utanför huvudentrén till Röda Sten. Det är bra med kläder som tål färg eftersom vi ofta använder sprayfärg. Vi bjuder på fika vid varje tillfälle. Du behöver inte anmäla dig i förväg – det är bara att komma.
   
 • Onsdagsgruppen –  onsdagar kl 17.30-20
  Vi träffas en gång i veckan. Här får du massor av inspiration och möjlighet att träffa likasinnade. Vi provar olika tekniker, teman och att uttrycka idéer och tankar genom konst. Du kan jobba med ett eget projekt eller göra något tillsammans med andra. Det går bra att börja när som helst under terminen. Vi bjuder på fika vid varje tillfälle! Du anmäler dig i förväg till Pernilla på Röda Sten, på pl@rodastenkonsthall.se.

Följ gärna Ung & Skapande på Facebook och Instagram för att se allt som händer.

Frågor?
Kontakt: Sara Lorentzon
E-mail: sl@rodastenkonsthall.se
Telefon: 031-120846